• PR ZVV Ede

Van Gent Finaleweken: Selectie ZVV Ede steeds completer

EDE ZVV Ede blijft zich roeren op de zaalvoetbalmarkt.

Vandaag (woensdag) kon de eerstedivisionist ZVV Ede bevestigen dat Sjaak Termaaten (29) de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen is.

De ervaren zaalvoetballer keert met zijn keuze voor ZVV Ede terug in de Eerste Divisie van het zaalvoetbal. Termaaten komt over van Topklasser FC Bordkrijt en speelde het seizoen daarvoor bij ZVV Sparta Nijkerk.

De inwoner van Woudenberg was ook actief voor JCK/ Aiso in de Eredivisie en droeg het shirt van Amersfoortse Boys in de eerste divisie.

ROUTINIER De nieuwe selectie van ZVV Ede krijgt dus steeds meer vorm. Voor het seizoen 2019/2020 heeft Kamal Bendadi ook een besluit genomen over zijn toekomst. De 33-jarige speler van ZVV Ede blijft de zaalvoetbalvereniging trouw. Hij gaat daarmee zijn vijfde seizoen in bij de Edenaren. Bendadi begon bij ZVV Ede in de eerste klasse en maakte driemaal een promotie mee.

ZVV Ede heeft nu tien spelers vastliggen voor het komend seizoen. Technisch manager Henry Snetselaar laat weten dat de selectie nog niet helemaal rond is. De club wil net als dit seizoen werken met een eerste selectie van dertien spelers, waaronder drie keepers.