• import

Van Gent Finaleweken: Forse nederlaag DVO

BENNEKOM De korfballers van DVO/Accountor leden een forse nederlaag. Tegen PKC/SWK Groep werd met 22-39 verloren.

,,PKC kende liefst 150 pogingen met een rendement van 25%. Dat is ongekend hoog'', had Jeroen van Brakel de statistieken bekeken. ,,Wij waren niet bij machte daar soort gelijke scores tegenover te zetten. Bij ons waren het uiteindelijk 110 pogingen met een rendement van 20%.''

,,PKC was op alle fronten beter. Het verschil was groot. Halverwege was het 10-23. De tweede helft hebben wij het beter gedaan. Maar uiteindelijk verlies je met dikke cijfers'', wist ook de assistent trainer.

De Bennekommers wacht nog twee wedstrijden. Over twee weken de uitwedstrijd bij DOS, waar op 2 juni het laatste thuisduel tegen Dalto is. Mocht TOP nog punten laten liggen, zou DVO in theorie nog tweede kunnen worden en zich plaatsen voor de play-offs. ,,Wij willen een zwaar seizoen goed afsluiten. En in de laatste wedstrijd op een goede manier afscheid nemen van de vertrekkers. Dat is nu ons eerste doel'', besluit Jeroen van Brakel.

Doelpunten: Chris van Haren 7 (op archief foto), Koen van Roekel 4, Janine van Schie 3, Saskia van der Zee en Menno van der Neut 2, Romy Teunissen, Fleur Hoek, Marvyn Toonen en Benjamin Verhoef 1.