• Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Bart Schreuder neemt afscheid met zege

LUNTEREN Bart Schreuder nam bij Lunteren afscheid met een zege. FC Horst werd met 1-0 verslagen. De Wormshoefbewoners eindigen daardoor op een achtste plaats.

Het doelpunt van Jorn Mocking, net voor de rust was beslissend. ,,Het was zeker niet flitsend. Buiten dat het warm was, waren beide ploegen al uitgespeeld'', had de trainer gezien.

,,De tweede helft voetbalen wij iets makkelijker. Kregen ook de grotere kansen. FC Horst ging wel op jacht naar de gelijkmaker, maar miste ook de echte drive. Al met al een prima afsluiting.''

Het betekende ook een einde aan een periode van vier jaar trainerschap bij Lunteren. ,,De tijd is voorbij gevlogen. Ik denk dat aan de doelstellingen zijn voldaan. Het eerste was dat het elftal een Lunters gezicht kreeg. Verder was het promoveren naar de tweede klasse en een stabiele tweedeklasser worden. Dat is gelukt.''

,,Al met al kijk ik heel positief terug. Zeker ook door de prima samenwerking met de groep en staf'', sluit Bart Schreuder af, die volgend seizoen trainer van Montfoort wordt.