• Theo Beumer

Tussenstanden voetballer van het jaar

EDE Nu komend weekeinde de eerste periode in veel klassen wordt afgesloten, is het ook een goed moment een eerste tussenstand te geven in de strijd om de voetballer van het jaar. Aan het einde van het seizoen (14 juni 2019) zal voor de derde keer in restaurant Buitenzorg de prijzen voor beste speler, grootste talent, beste keeper en topscorer van het jaar van de gemeente Ede worden uitgereikt. Opvallend is dat Bennekom, dat ook goed presteert in de competitie, in alle categorieën is vertegenwoordigd. Fabian Mösle, op archief foto, mag tot op heden de man van het seizoen worden genoemd. 

Tussenstand beste speler (in alfabetische volgorde): Martijn Klein Holte (Bennekom), Mark van Kessel (Advendo'57, Fabian Mösle (Bennekom), Marien van Roekel (Advendo'57) en Hakan Yilmaz (FC Jeugd).  

Tussenstand beste keeper (in alfabetische volgorde): Christian de Haan (Bennekom), Michel van de Meulen (Edesche Boys), Michel Mulder (SDS'55), Renate Verhoeven (DTS vrouwen) en Ozkan Yilmaz (FC Jeugd).  

Tussenstand grootste talent (in alfabetische volgorde): Danae Dekker (DTS Ede vrouwen), Lars Haalboom (Fortissimo), Rik Kelderman (Advendo'57), Atakan Keskin (FC Jeugd) en Anko Klok (SDS'55). 

Topscoorders: 1. Fabian Mösle (Bennekom) en Roy Bijsterveld (Fortissimo) 9. 3. Jaap van Doorn (Advendo'57)  8. 4. Jip van de Peppel (Fortissimo) en Marien van Roekel (Advendo'57) 5. 6. Martijn Klein Holte (Bennekom) en Willeke Pater (DTS Ede vrouwen).