• PR ZVV Ede

Selectie ZVV Ede groeit

EDE ZVV Ede, in de Topklasse uitstekend presterend en op titelkoers, heeft weer twee spelers voor volgend seizoen vastgelegd.

In navolging op het drietal Mitchel Snetselaar, Achraf Benahmed en Joost van Dam hebben ook Robbin Koenders en Rob van Eem hun jawoord aan de Edese zaalvoetbalvereniging gegeven. Het bevriende tweetal willen hun avontuur in Ede graag verlengen.

Rob van Eem heeft besloten om zich op het zaalvoetbal te gaan richten en stopt met veldvoetbal. ,,Soms moet je keuzes maken. En ik kies voor zaalvoetbal. Ik vind het een geweldig mooi spelletje, en kan dat bij ZVV Ede met een goede groep en uitstekende begeleiding doen. Wel heb ik even met Robbin gesproken hierover. Wij kunnen het goed vinden met elkaar. Zijn keuze om door te gaan was belangrijk voor mij."

De twee kennen elkaar al jaren en maakten samen kennis met zaalvoetbal in de lokale bedrijvencompetitie van Veenendaal.

Koenders, die naast zijn positie onder de lat bij de Edenaren ook coach is op het veld bij VV Jonathan (Zeist), was ook helder over zijn aanblijven. ,,We zijn met iets moois bezig in Ede, daar wil ik deel van uit blijven maken."

,,Hiermee liggen nu dus vijf spelers vast voor volgend seizoen. In de komende weken staan er nog diverse gesprekken gepland", laat technische man Henry Snetselaar weten.