• Grady van Voorst
  • Grady van Voorst
  • Grady van Voorst
  • Grady van Voorst
  • Grady van Voorst
  • Grady van Voorst

Rondje om de Koepel geslaagd

LUNTEREN Het hardloopevenement 'Rondje om de Koepel' is zaterdag onder ideale omstandigheden verlopen. Een deelnemersveld van ongeveer 200 hardlopers was aanwezig voor de run door de kuil en langs de Koepel.

Om 13.30 uur gingen de kids van start. Aangemoedigd door trotse ouders en grootouders. Als beloning kregen alle kinderen na hun inspanning een pannenkoek met limonade in restaurant Het Uilenbos. En natuurlijk een medaille.

Bij de start en finish waren standjes ingericht van het Sclerodermie fonds en van Dagbehandeling De Valk. Een deel van het inschrijvingsgeld van de lopers gaat naar deze 2 goede doelen. Binnenkort worden de cheques hiervoor uitgereikt.

Namens de organisatie bedankte Ton van Vuren na afloop alle vrijwilligers en de vele sponsoren. De hoofdsponsor Onderweegs De Groot accountants en adviseurs werd in de bloemetjes gezet.

Nadat de lopers van de 5 en de 10 kilometer binnen waren, bleef het nog lang gezellig druk op het terras van pannenkoekenrestaurant het Uilenbos.De eerste zaterdag van oktober is inmiddels een begrip in Lunteren en wijde omgeving: hardloopevenement Rondje om de Koepel.

Uitslagen: 

1km

Jongens: 1. Jorde Roelofsen; 2. Tim Hoogenraad; 3. Jarno Dijkgraaf

Meisjes:1. Nynke van der Veer; 2. Charlotte Bruinekool; 3. Kira van den Brink

5km 

Mannen: 1. Albert Romijn; 2. Wouter Steenbergen; 3. Wilco Romijn

Vrouwen:1. Alida Hagen; 2. Carolien Meerveld; 3. Winke Roelofsen

10km

Mannen: 1. Rik Wolswinkel; 2. Hugo Hilgersom; 3. Paul Riezebos.

Vrouwen:1. Gea van 't Foort; 2. Corienke Fieret; 3. Hanny Breel. 

Alle uitslagen op: www.rondjeomdekoepel.nl