• PR CGV DOK
  • PR CGV DOK
  • PR CGV DOK
  • PR CGV DOK
  • PR CGV DOK
  • PR CGV DOK
  • PR CGV DOK

Rijke medaille oogst CGV Dok

EDE CGV Dok heeft zaterdag in Hengelo deelgenomen aan Rhönradturn wedstrijden.

Noura el Sayed, Femke van der Meer, Aymee van Aalst, Joy Blokker en Amy Dijk en Aquila Ziddah gingen van start in hun eerste officiële wedstrijd. Het resultaat was dat zij allen in de medailles vielen.

Aquila Ziddah werd eerste in zijn categorie van niveau 8. Een compleet DOK podium bij niveau 9. Aymee  van Aalst werd eerste voor Amy Dijk en Joy Blokker. Maar dat was nog niet alles want Femke van der Meer en Noura el Sayed volgden.

Bij het hoogste niveaus een geweldige verrassing. Nadia el Bakkali el Ammari en Roxy Thomas werden in hun categorie niveau 4 tweede en derde. Kayleigh Duursma werd in haar categorie niveau 4 de gouden winnares.

In niveau 3 werd Majdouline el Bouhlali in haar categorie eerste, net als Jonne van Spronsen in haar categorie 2. Bij niveau 1 was de eerste plaats voor Gerdien Jansen en werden Yara van de Molen en Naomi de Vries tweede en derde. Marije Hamminga werd bij niveau 1 in een andere categorie tweede.

Vervolgens kwam niveau 5, 6 en 7, dit is echt het tussenniveau, aan de start.

In niveau 7 werd Esmee Tombroek derde en Sharona van de Biezen vierde. In niveau 6 werden Laura Kooiker en Jimmy Berkhoff eerste en tweede en Vera van de Heuvel werd in haar categorie tweede. In niveau 5 werd Esther de Jong derde achter Michelle Ng en winnares Iris te Koppele.

De trainers Saskia van Bruxvoort, Sharon Hoksbergen, Esther de Jong en Lamyae el Bakkali el Ammari zijn zeer trots op hun pupillen.

Maar CGV Dok was op meer fronten actief. De trampolineselectie van DOK ging zaterdag naar Ruurlo. De springers van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede hadden zich goed voorbereid voor deze wedstrijden. Drie keer werd een DOK turner beloond met een medaille. Goud was er voor Jordi Tick. Dit is knap want hij springt nog niet lang mee in de selectie. 

Een bronzen medaille werd behaald door Serra Suurendonk. Ook Gerlieke Schaap verdiende een bronzen medaille. De zure vierde plaats was voor Isa Smits, net geen medaille. Ook hier waren de trainers Daisy Kamminga en Doraleine Schaap blij met de behaalde resultaten.