• Theo Beumer

Oranje Wit geen partij voor Ede/Victoria

EDE Ede/Victoria beleefde zaterdag een gemakkelijke middag. Oranje Wit met werd 4-0 terug gestuurd naar het Utrechtse Elst.

 

,,Ik denk een van de mindere ploegen in onze afdeling'', opende Erdinç Kadioglu. ,,Over de hele wedstrijd zijn ze niet verder gekomen dan een tweetal afstandsschoten. Wij domineerden de gehele wedstrijd en waren veel beter.''

 

Roderick Coleridge schreef uit een klutsbal al snel de 1-0 op zijn naam. Yahya Hotak scoorde na voorbereidend werk van Ozan Köse de 2-0. Weer Coleridge maakte de 3-0. Dezelfde Coleridge (op archief foto) stond ook aan de basis van de 4-0 van Emrah Ates.

 

Dat laatste doelpunt was na de rust. ,,We wilden echt het doelsaldo nog omhoog krikken. Kregen werkelijk enorm veel kansen. Maar het bleef bij 4-0'', aldus Kadioglu. Die nog wel opmerkte dat Yakub Ozasik de absolute uitblinker was aan Edese zijde.

 

,,We hebben nu twee keer op rij gewonnen en de nul gehouden. Dat is goed voor het vertrouwen. Zaterdag naar VVA Achterberg. Dat wordt zeker een moeilijker wedstrijd dan vanmiddag'', besluit Kadioglu.