Nieuwe sponsor Wuf van Ginkel 

EDERVEEN ISO Groep is met ingang van het seizoen 2017 sponsor geworden van het team van Wuf van Ginkel.Van Ginkel maakt in de Dakar Rally 2017 deel uit van het Petronas Team de Rooy. Het boegbeeld van Ginaf Rally Power krijgt de kans om als back-up voor kopman Gerard de Rooy voor een hoge eindklassering te rijden.

,,Wij volgen de avonturen van onder meer Wuf al jaren  op de voet, We vinden het dan ook fantastisch om dit jaar nog meer deelgenoot te zijn in de vorm van sponsoring'', aldus Jaap van der Zouwen van ISO Groep. ,,Ik ken Wuf al jaren via  de voetbalclub Advendo '57 uit Ederveen. Ook is er een zakelijke relatie tussen ISO Groep en Ginaf. ISO groep verzorgt het complete netwerkbeheer bij  Ginaf op de vestigingen Ederveen, Utrecht en Den Bosch. ''

 

ISO Groep is een full-service leverancier van printers, kopieerapparatuur en ICT- oplossingen. De focus van ISO Groep ligt op het volledig ontzorgen zodat haar klanten zich kunnen bezig houden met hun core-business. Om dit te bereiken focust ISO Groep zich met haar 25 medewerkers op het preventief onderhoud en constant monitoren van machines en netwerken en pro-actief relatie beheer.