• 5377322_eso39bennekomwncjustberends.jpg

    Theo Beumer/EdeStad

Net geen dubbele cijfers Bennekom

BENNEKOM ,,Ik zei op een gegeven moment tegen Martin Mol dat het 12-1 zou worden tegen Alexandria. Dat is het net niet geworden. Maar met 9-1 ben ik ook tevreden'', stelde Arnold Breher na de bekerzege.

Tegen de zondag vijfdeklasser uit Apeldoorn, dat afgelopen weekeinde nog met 10-1 won, was het verschil heel groot. Dat Bennekom met bankzitters als Pepijn Teloh, Irey Sadal, Luc Dolphijn, Jonathan Slootmans en Kaj Schuppers in de basis speelde, maakte niets uit. Zeker Schuppers liet met vier doelpunten, gelijk verdeeld over twee helften, van zich spreken. Met ook twee treffers zorgde Fabian Mösle voor een 4-1 ruststand.

,,Ik heb Fabian er maar uitgehaald. Anders werd het teveel van het goede'', merkte de lachende Brehler op. Die zag in het tweede bedrijf naast twee keer Schuppers, ook Just Berends (op archief foto) , Mourad Marbouh en Quincy Veenhof scoren. ,,Ik denk dat we er verder maar niet veel woorden aan vuil moeten maken. Het belangrijkste is dat we zonder blessures een ronde verder zijn gekomen'', besloot Arnold Brehler.