• Picasa

Mooi huwelijks cadeau trainer Harskamp

HARSKAMP De Harskamp selectie kon de afwezige Harskamp trainer Ronald de Roos met een 3-2 zege op DVOV de kers op de huwelijkstaart bezorgen.

 

,,De trainer (Ronald de Roos, EJ) trouwde zaterdag. Het gaat een dolle boel op zijn bruiloft worden. De 3-2 zege is niet alleen een mooi cadeau, maar ook een revanche op de matige prestatie van afgelopen week tegen Elspeet", opende uitblinker Michael van de Lagemaat.

 

De middenvelder stond mede aan de basis van de zege, die door concentratie verlies in de laatste vijf minuten nog bijna werd weg gegeven.

 

,,Dat is het enige wat wij ons misschien moeten verwijten. Bij een 3-0 voorsprong mag je niet meer zo in de problemen komen. Doelman Detmar Hardeman redde in blessuretijd de driepunter", analyseerde de middenvelder.

 

In de eerste helft zette Harskamp de toon. Hoewel de wedstrijd zeker niet groots was, was de 1-0 ruststand verdiend. Uit een vrije trap van Van de Lagemaat kopte Jasper Jansen de thuisclub naar 1-0.

 

KANSENIn de tweede helft kreeg Harskamp kansen de score te vergroten. Een doelpoging van Arnand van Norel werd door Marcel Imming uit de doelmond gehaald. Het bleek uitstel van executie. Michael van de Lagemaat scoorde fraai de 2-0. ,,Een sublieme pass van Jasper Jansen. Ik kon hem rustig aannemen en bekeken scoren", glunderde de schutter.

 

Met nog een kwartier op de klok scoorde Lars van Wikselaar na een combinatie met Danny Burgwal de 3-0.

 

,,Ik dacht dat we op rozen zaten. Maar de laatste minuten leken maar niet voorbij te gaan. DVOV kwam via Martijn van Ingen en Olaf Jonkman op 3-2. Maar de punten zijn binnen, het feest kan beginnen", eindigde Michael van de Lagemaat.  Harskamp trainer Ronald de Roos mocht een blijde selectie op zijn huwelijksfeest begroeten.

 

Ronald de Roos, archieffoto, werd met een driepunter op zijn huwelijksdag, getracteerd