• Theo Beumer

MHC Ede geplaatst eerste ronde Gold Cup

EDE De loting voor de eerste ronde van de Gold Cup vindt plaats in de week van 4 september.

Het wedstrijdprogramma van de eerste ronde wordt uiterlijk 8 september gepubliceerd. Tot aan de kwartfinales krijgt het team dat in de laagste klasse speelt het thuisvoordeel.

Indien teams op hetzelfde niveau spelen, bepaalt de loting wie thuis speelt. Voor Ede heren is de eerste ronde op vrijdag 29 september. Aanvangstijd is 20.30 uur.

De instroom van de teams wordt bepaald aan de hand van de resultaten van de reguliere competitie van het afgelopen seizoen. De laagst geplaatste teams spelen ronde 1; de op één na laagst geplaatste teams ronde 2 en de hoogst geplaatste teams ronde 3.

HEREN Ronde 1 (29 september 2017) Geplaatst MEP, Ede, Klein Zwitserland, Leonidas, USHC en Zwart-Wit.

Bij winst kan Ede in de volgende ronde een van de volgende teams treffen: Instroom ronde 2 (20 oktober 2017) Breda, Cartouche, Gooische, Groningen, HBS, HDM, HIC, Huizen, Hurley, Laren, Leiden, Nijmegen, Phoenix, Push, Qui Vive, Schaerweijde, SCHC, Union, Voordaan, Were Di of Zwolle.

De topclubs Amsterdam, Den Bosch, Oranje-Rood en Pinoké stromen pas in de derde ronde.

VROUWEN Of de vrouwen van Ede meedoen aan de Silver Cup, teams uitkomende in de Eerste tot en met Vierde Klasse, is nog niet bekend.