• Ab Donker

Matige start breekt Lunteren op

LUNTEREN ,,Het krachtsverschil in deze( tweede) klasse is minimaal. Als je even iets minder bent, wordt dat direct afgestraft. Dat was vandaag met Lunteren het geval bij FC Horst'', keek Bart Schreuder terug op de 2-0 nederlaag.

,,Het eerste gedeelte was onvoldoende van onze kant'', had de trainer gezien. ,,FC Horst was gretiger. Kwam al vrij snel op een 1-0 voorsprong (Milan van der Meerten). Pas na een half uur knokten wij ons in de wedstrijd.''

,,Via Jos van Roekel waren wij ook dicht bij een doelpunt. Maar op slag van rust viel de 2-0. Bij een vrije trap kon een speler (opnieuw Milan van Meerten) instormen en de bal binnen koppen. Dat doelpunt was eigenlijk tekenend voor onze start.''

,,In het tweede bedrijf begonnen wij wel goed. Maar na de tweede gele kaart van Tom Cozijnsen werd het een lastige wedstrijd. We gaven weliswaar weinig weg, maar zagen ook geen kans terug te komen. Eliza Abraham had nog wel een kansje. Daar bleef het bij'', aldus Schreuder.

Voor middenmoter Lunteren wacht zaterdag de uitwedstrijd bij koploper Veensche Boys. ,,Een lastige klus. Maar zeker ook niet onmogelijk'', besluit Bart Schreuder.