• Theo Beumer/ EdeStad

Lunteren spoelt zure gevoel weg

LUNTEREN ,,Ik ben blij dat wij het zure gevoel van de nederlaag tegen Scherpenzeel hebben kunnen wegspoelen. Wij waren van het begin tot het einde van de wedstrijd tegen Renswoude dominant. De 4-0 zege was terecht'', oordeelde Bart Schreuder.

 

,,Wij wilden graag spelen, maar het (gras)veld was ook gewoon prima. Beter dan bijvoorbeeld tegen Scherpenzeel'', ging de trainer van Lunteren verder. Die zag een oppermachtige thuisclub. ,,Er was één situatie waarbij Renswoude (via Wilbert van de Fliert) in een één op één met de keeper kwam. Verder hebben zij nul kansen gehad.''

 

Aan de andere kant was het anders. Nadat Thom Rijnders en Jorn Mocking de score hadden kunnen openen, gebeurde dat net over het half uur door Jeffrey van den Brink. Nog voor de rust verhoogde Jos van Roekel (op archief foto) de marge naar twee. Rijnders raakte de paal, voordat opnieuw Van Roekel scoorde. Het slotakkoord was voor Eliza Abraham: 4-0.

 

Lunteren sluit 2017 af op een zevende positie. ,,Ik denk dat wij zeker stappen hebben gemaakt. Alleen dat nog te weinig in punten hebben uitgedrukt. We moeten in 2018 effectiever worden. Onszelf meer belonen'', sluit Bart Schreuder af.