Inschrijving Ede Stad schoolvoetbaltoernooi gestart

EDE Ook dit jaar organiseert de voetbalvereniging Ede/Victoria weer het jaarlijkse Ede Stad schoolvoetbaltoernooi. Alweer de eenendertigste editie.

 

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 23 maart, woensdag 30 maart, woensdag 6 april, en de finale op vrijdagavond 15 april 2016 op het sportpark Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8. Ede.

 

Mocht er om de een of andere reden op een van bovenstaande data iets tussen komen waardoor er niet gespeeld kan worden, is er op woensdag 13 april een vervangende speelmiddag gepland. Voor de finale is de reservedatum woensdagavond 20 april.

Aanmelding kan alleen via email en wel voor 20 februari 2016. Het e-mailadres is: edestadschoolvoetbaltoernooi@gmail.com. Graag als onderwerp 'schoolvoetbal 2016' vermelden.

 

Duidelijk aangeven welke school en hoeveel jongens en meisjes teams ermee doen. Graag twee contactadressen(email) met telefoonnummer (liefst ook mobiel) toevoegen.

 

De kosten zijn 12,50 euro per team en moeten uiterlijk 4 maart 2016 op rekening nummer NL86ABNA0513050442 t.n.v. v.v. Ede/Victoria o.v.v. schoolnaam en toernooi 2016 zijn overgemaakt.

 

Afgelopen jaren was de belangstelling voor het toernooi heel erg groot. Daarom houden we ons het recht voor om het aantal teams per school te beperken, als het aantal aanmeldingen te groot wordt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de scholen. In ieder geval kunnen er niet meer dan 64 jongensteams en 56 meisjesteams meedoen.

 

Meer info: www.edestadschoolvoetbaltoernooi.nl