• Theo Beumer

HV Reehorst steelt punt bij Houten

EDE HV Reehorst heeft bij Houten een 34-34 gelijkspel uit het vuur gesleept.

De Edenaren misten vanaf het beginsignaal meteen wat kansen en dat betekende dat zij voortdurend in de achtervolging moesten.

Opvallend was de 'return' van Robbert van Oel. Hij speelde een van zijn betere wedstrijden van dit seizoen en scoorde voor rust drie keer.

Na een ruststand van 20-17 leek de tweede helft een kopie van de eerste te worden. Houten speelde het spel net wat slimmer en vooral effectiever. Reehorst bleef op achterstand volgen.

Daniel Laverman en Jeroen Schoonewille kregen het heel even op de heupen en scoorden samen vier keer, waarna Jeff de Quay en Jos Boers uit het niets de aansluitingstreffer maakten 30-29.

Ineens was het weer een spannende wedstrijd en op het moment dat Reehorst keeper, Bert Willemsen net een paar ballen tegenhield en Michael van de Berg een break out inleidde scoorden Van Oel, Max Voermans en Jeroen Schoonewille: 34-33.

De laatste seconden waren hectisch en het was opnieuw Schoonewille, die een paar seconden voor tijd de 34-34 binnen knalde.

Scores: Daniel Laverman, Jeroen Schoonewille en Jeff de Quay 6x, Robbert van Oel 5x en Max Voermans en Jos Boers 4x, Remco van Dijk 2x , Stefan Meijwes 1x