Harskamp wil leden informeren over kunstgras

HARSKAMP SV Harkamp wil op donderdagavond 20 juli voor haar leden en ouders van jeugdleden een informatiebijeenkomst houden. De bijeenkomst gaat over een nieuw kunstgras voetbalveld op het hoofdveld van sportpark 't Meuleveld.

 

Het bestuur heeft aan dat iedereen van harte welkom is voor deze belangrijke mijlpaal. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Daar zal uitleg worden gegeven over de werkzaamheden en is er gelegenheid vragen te stellen.

 

De gemeenteraad heeft geld beschikbaar gesteld voor de aanleg van een kunstgras voetbalveld op sportpark 't Meuleveld. Met dit kunstgrasveld krijgt SV Harskamp een betere capaciteit om de trainingen en wedstrijden af te werken. Het kunstgrasveld wordt op het bestaande hoofdveld aangelegd. De gemeente is nu bezig met de voorbereidingen van de aanleg van het kunstgrasveld.

De werkzaamheden zullen 6 tot 8 weken duren. De aannemer start met het uitgraven en afvoeren van grond. Daarna wordt nieuwe grond aangevoerd en het kunstgrasveld aangelegd. Er komen nieuwe ballenvangers, dugouts en een nieuw leun hekwerk. Ook de oefenhoek zal een opknapbeurt krijgen. De planning is dat het kunstgrasveld in oktober klaar voor gebruik is.