• Theo Beumer/ EdeStad

Harskamp kan geen revanche nemen

HARSKAMP Binnen een week kruisten Harskamp en De Paasberg de degens met elkaar. Nadat de scheidsrechter voor het einde floot stond er een 5-1 nederlaag voor de Harskampers op het scorebord.

,,Vorige week na de 1-3 nederlaag op eigen veld had ik revanche beloofd. Het is er helaas niet van gekomen. Maar er is wel beter gespeeld. Daar klampen wij ons maar aan vast", opende Harskamp trainer Bob Jansen.

Hij zag zijn ploeg waarin de voortreffelijke doelman Guido de Geit de deze keer rust krijgende Detmar Hardeman verving al binnen tien minuten tegen een 2-0 achterstand aankijken.

,,Snel samengevat is en was de oorzaak slecht uitverdedigen. Je kunt van alles verzinnen maar in elke klasse worden foutjes van spelers afgestraft. En daar had De Paasberg het patent op", sipte Jansen.

Harskamp kreeg daarna via Joël Hendriks, Tom Hol, Jasper Jansen kansen de 2-1 te scoren.

,,Ik moet wel zeggen dat de Arnhemse doelman zich daarbij ook onderscheidde", meende de trainer.

In de tweede helft in de jacht op de 2-1 werd Quinten van den Brink bij een verdedigende actie gevloerd. De scheidsrechter verzuimde in te grijpen en het stond 3-0.

,,Dan zie je langzaam maar zeker het geloof wat wegebben. De ploeg werkt keihard maar heeft dan ook weinig geluk", ging Jansen verder.

Nadat de thuisclub de stand naar 5-0 tilde kregen de Harskampers loon naar werken al was het maar de tegentreffer. Het was Rudy van den Brink die de 5-1 scoorde. ,,En toch geloof ik in een winstpartij. Die komt steeds dichterbij. Of zou mijn gevoel mij in de steek laten", eindigde Jansen.