• Theo Beumer

Fortissimo houdt punten in eigen huis

EDE Fortissimo heeft de start in de Oostelijke vierdeklasse B glans gegeven. Vierhouten'82 werd op een 2-0 nederlaag getrakteerd.

,,Geen slechte ploeg dat Vierhouten. Fortissimo had het wel eerder moeten afmaken. Zes honderd procent kansen waren niet aan ons besteed", keek Fortissimo trainer Paul Bremer terug.

De start was redelijk tot goed voor de thuisclub. Al na negen minuten bracht Anass el Hassnaoui de stand op 1-0.

,,Dit deed hij uit een goede voorzet van Roy Bijsterveld. Ik dacht toen dat we door zouden stoten. Twee hele goede kansen bleven onbenut. Vierhouten kwam daardoor wat beter in de wedstrijd."

In de tweede helft wist een Fortissimo, dat met de beoogde elf spelers van dit moment startte, zag Vierhouten proberen de bakens te verzetten. Daarna kregen beide ploegen nog goede kansen.

,,Maar het vizier stond bij Fortissimo niet op scherp. De 2-0 (Anass el Hassnaoui) voelde als een bevrijding", glimlachte de trainer.

,,Dit was inderdaad de elf waarmee ik op dit moment kon starten. Maar de nadruk op dit moment. Meerdere spelers kloppen op de deur. Dat betekent dat de groep op scherp moet blijven. Dat is voor een trainer alleen maar fijn", besloot Bremer.

Zaterdag gaat Fortissimo op bezoek bij het Arnhemse De Paasberg. Zij verloren met 1-0 van DVOV en zullen op revanche belust zijn.