• Theo Beumer

Ede/Victoria toont veerkracht

EDE ,,Na alles wat er de afgelopen week rond Mark van Wijk en de selectie is gebeurd, kun je rustig zeggen dat Ede/Victoria veerkracht heeft getoond. Na een 0-2 achterstand toch met 4-3 van Kesteren gewonnen'', merkte een tevreden Mike Denissen op.

 

Denissen, die toevalligerwijs twee jaar geleden zijn laatste wedstrijd coachte tussen Ede/Victoria en Kesteren, toen in dienst van Kesteren, nam de honneurs waar voor de opgestapte Van Wijk. Hij kon niet beschikken over Robbie Pesch, Rameau Heerebout en Davy Janssen, die de voorkeur hebben gegeven aan het tweede elftal van Ede/Victoria. Gevolg was dat laatste man Bryan Voois op doel moest.

 

Die moest in de eerste helft twee keer het antwoord schuldig blijven bij een Kesteren poging. Kevin Voois kon voor de rust nog tegen scoren.

 

,,Gaandeweg de eerste helft kregen wij de controle terug. Na de rust met Patrick Post en Marc Rutgers in de ploeg, ging het nog weer beter lopen'', had Denissen gezien. Roderick Coleridge (op archief foto) bracht de teams op gelijke hoogte. Mohammed Messaoui schoot vanaf elf meter de 3-2 binnen. En opnieuw Kevin Voois besliste de wedstrijd. Daar kon de 4-3 niets meer aan veranderen.

 

Vraag is of het eenmalig optreden was van Mike Denissen. ,,Zoals het er nu voor staat wel. Maar als het bestuur dat wil, sta ik zeker open voor een gesprek voor een vervolg.''