• Theo Beumer

Ede/Victoria blijft winnen

EDE De twee weken noodgedwongen rust bleek voor Ede/Victoria geen belemmering om door te gaan waarmee het bezig is: winnen. In Elst werd Musketiers met 1-4 verslagen.

 

,,Het was wisselvallig van onze kant'', oordeelde Erdinç Kadioglu. ,,Bij vlagen vond ik ons slordig.'' De trainer zag zijn ploeg na een dikke tien minuten op voorsprong komen. Uit een corner scoorde Rameau Heerebout, die vast bij de eerste selectie is gekomen, de 0-1. ,,Dat zorgde direct voor het nodige vertrouwen.''

 

Ede/Victoria ging door. Yahya Hotak schoot een vrije trap binnen. En na een mooie actie van Cihan Ates, maakte Mohammed El Idrissi (op archief foto) van achter zijn standbeen de 0-3.

 

In het tweede bedrijf beet Musketiers van zich af. Kwam vanuit een counter op 1-3 en had de kansen op de aansluitingstreffer. De Edenaren, minder op dreef als de eerste drie kwartier, kwamen niet echt in de problemen. In de slotfase pikte de ingevallen Roderick Coleridge ook nog zijn doelpuntje mee: 1-4.

 

Met de zege blijft Ede/Victoria op de tweede plaats staan. SVMM heeft een punt meer en DEV Doorn een punt minder. DVSA haakt door een gelijkspel iets af. En juist die ploeg uit Amerongen komt zaterdag naar de Hoekelumse Eng.