• Peter van Veen

Drie op een rij voor Lunteren

LUNTEREN Lunteren is met een goede serie bezig. De 2-3 winst bij VIOS Vaassen betekende de derde zege op rij. ,,Over het spel was ik zeker niet tevreden. Het was niet scherp en doortastend genoeg'', vond Bart Schreuder.

 

Daarmee doelde de trainer zeker op de eerste helft. Tonnie Otten, Mark Drijvers en Jos van Roekel verzuimden de 0-1 aan te tekenen. ,,Hoewel we veel kansen creëerden, deden we ons zelf te kort. De jongens kunnen zoveel beter voetballen dan ze lieten zien.''

 

Na de rust stelde Lunteren toch orde op zaken. Mark Drijvers, Rick Degenaar (op archief foto)  en Tom Cozijnsen, zorgden voor een comfortabele 0-3 voorspring. ,,Dan denk je: dat wordt de eerste overwinning met meer dan een doelpunt verschil.''

 

Maar twee overtredingen van doelman Nicky Groeneveld, leverden even zovele strafschoppen op. Daan Eggink bracht met twee benutte strafschoppen de spanning terug: 2-3. ,,Hoewel we niet echt meer in de problemen zijn gekomen, weet je het maar nooit'', meende Schreuder.

 

,,De negen punten uit drie duels zijn top en tikken lekker door. Al hoewel je het nog niet echt op de ranglijst ziet'', had Schreuder al gezien. Feit is wel dat nummer zeven Lunteren vier punten achter nummer twee Hierden staat, en vier punten voor op FC Horst en Terschuurse Boys, die op een PD plaats staan. Volgende week wacht thuis Veensche Boys.