De selectie van kampioen Otterlo  

OTTERLO Onderstaand een overzicht van de Otterlose selectie, die kampioen werd van de vierde klasse B. 

Bas Pol: Misschien wel de beste keeper van de Gemeente Ede. Heeft Otterlo dit seizoen veel punten opgeleverd. Zeker wedstrijd bij Veluwse Boys was cruciaal. Voor Otterlo is het te hopen dat Pol nog lang te bewonderen is op Sportpark Kastanjebos.

 

William Borgers: Sterke verdediger die de duels niet schuwt. Opbouwend zou het wat effectiever moeten zijn. Verzaakt nooit.

 

Niels Blotenburg: Terug gekomen van zware blessures. Als laatste man de routinier van het jeugdige team. Tactisch zeer sterk,opbouwend goed en een mooie lange trap. Snelheid op de eerste meters is een euvel.

 

Kevin Hazeleger: Multifunctioneel verdediger. Talent die dit jaar definitief wist door te breken. Voor Otterlo een aderlating dat hij naar Lunteren vertrekt. Bart Schreuder gaat aan Kevin Hazeleger nog veel plezier beleven.

 

Daan de Rooij: Een van de jonge talenten, die zich dit seizoen knap staande heeft gehouden.Mooie traptechniek en altijd veel dreiging. Complimenten.

 

Glenn Hummelen: De zoon van. Kilometervreter. Mede op wilskracht veel wedstrijden gespeeld. Speelde veelal degelijke en nuttige wedstrijden. Geen woorden maar daden.

 

Wesley van den Brink: Frivole speler, die nog meer uit zich zelf kan halen. Uiterst multifunctioneel. Daardoor veel gespeeld.

 

Robin Koning: Kende een stroeve start bij de plaatselijke trots. Was ijzersterk in de slotfase van de competitie. Is een van de sterkhouders.

 

Alvin Broekhuizen: Jonge speler, die dit seizoen is door gebroken. Broekhuizen heeft het talent om op een hoger niveau te kunnen spelen. Technisch zeer begaafd en een neusje voor doelpunten. Miste de slotfase competitie vanwege kuitbeen breuk.

 

Marco van Rooijen: Liet zien dat hij in het top van het amateurvoetbal heeft gespeeld. Heeft een grote bijdrage aan het kampioenschap van Otterlo gehad. Club had de stille hoop dat hij zou blijven. Kiest voor de ambities van WAVV.

 

Jeroen Janssen: Routinier en rots in de branding. Eindelijk ook eens een compleet seizoen van de partij. Was in alle opzichten aanvoerder van de ploeg. Mentaal ijzersterk. Was een echte mentor voor deze jonge talentvolle groep. Verdient heel veel respect. 

 

Dries Hazeleger: Jonge, talentvolle speler, die lang geblesseerd is geweest. Was aan het einde van het seizoen weer fit en pakte zijn wedstrijdjes en doelpunten mee. 

 

Sven Staal: Is nog een B- Junior maar de klasse druipt er van af. Een speler die een "pareltje" mag worden genoemd. Wordt op een rustige wijze gebracht.

 

Evan Theunissen: Temperamentvolle voetballer met heel veel aanvallende kwaliteiten.Zelfbeheersing dit seizoen beter geweest dan de voorgaande.

 

Dejan Hoop: Had met zijn voetballende kwaliteiten meer speelminuten moeten opeisen. Nog te wisselvallig, maar heeft potentie een stabiele factor in de derde klasse worden. Maakte de verlossende 3-1 tegen SP Eefde. 

 

Michiel Broekhuizen: Supersub en goudhaantje. Bewees tegen Veluwse Boys maar weer eens zijn waarde, door een heel belangrijk doelpunt te scoren.

 

Laurens Foekens: Topscoorder aller tijden van de  Otterlo. Zijn afscheid zal er een vol van sentimenten en emoties zijn. Otterlo gaat Laurens Foekens missen. Elk seizoen garant voor minimaal 20 treffers. Kende een wat mindere start. Stond na een kortstondig verblijf op de bank weer op scherp. Een ware held binnen de vereniging Otterlo. De 'beste aankoop' aller tijden van Rob Hummelen.

 

Leider Dennis van Aggelen: Kende een droomdebuut als elftalleider. Heeft zijn functie bekwaam en kundig vervuld.

 

Leider: Jan Borgers: Belangrijk voor de grollen en grappen. Vindt de derde helft in de Otterlose bestuurskamer meestal veel gezelliger.

 

Verzorgers Geert Nieuwenhuis en Cobie Schut: Kundig,bekwaam en medisch goed ondersteunend. Dit bewijzen de weinige blessures dit seizoen.

 

Assistent Trainer Nico Pluimers: Had meer dan zijn waarde als assistent. 'Dudek', Feyenoord supporter in hart en nieren, gaat volgend seizoen als trainer op eigen benen staan. Wellicht ooit trainer van eerste elftal?

 

Trainer Ronald Lieftink: Kende een droomdebuut als hoofdtrainer. De visie vast te houden aan het herkenbare voetbal werd beloond. Achteraf zal blijken of hij Otterlo niet te snel gaat verlaten voor het ambitieuze WAVV.