• PR Dok
  • PR DOK
  • PR DOK

CGV DOK-Ede succesvol weekeinde

EDE CGV DOK heeft een vrij succesvol weekeinde achter de rug. Naomi Verschoor won zaterdag in Apeldoorn bij de pré-instap wedstrijden zilver

Lieke van Kleef, Vera Vermeulen en Elize Gerbrands lieten bij hun allereerste regionale wedstrijden goede oefeningen zien. Met Elizeals vijfde, Vera en Lieke gedeeld zevende een positief begin.

Maar de middagtoppers waren bij pré instap niveau D2 Naomi Verschoor met zilver. Een vierde plaats voor Niene van Leeuwen terwijl Liz Hafkamp zevende werd. Ook Kira Mitryakhina en Nazli Yetgin stonden nog in de top vijftien.

Dat de trainers Ruby Eichelsheim, Esmee van Gemert, Herma Florissen en Jojanneke van der Boom trots waren spreekt van zelf.

DANCE In Winterswijk kwam DOK uit bij de Dance Crew in theater De Storm. DOK liet zien ook het onderdeel streetdance/hiphop onder de knie te hebben.

De groep Unbreakable Devotions danste zich naar een zevende plaats. De dames straalden dan ook op het podium. Het Unbreakble team bestond uit: Tess van den Bovenkamp, Marinka Nab, Annelies Woning, Demi van Holland, Bo van Dusschoten, Nikkie Braafhart, Danique Fluit en Ise Field.

De wat geroutineerde dansers Rhodé Schinkel, Lieselot Schut, Tess Hasselaar, Isa van den Bovenkamp, Mandy van Holland, Anouk Doest, Kirsten van Seeters, Ingrid Borgers en Anouk Borgers, toonden ook hun kunnen.

Vorig jaar werd dit team knap derde. Dat zat er dit seizoen niet in omdat de dansers minder tijd hadden om te trainen. Maar een plaats in de top tien was ook prima. Trainster Kirsten Schinkel was dan ook trots op haar meiden.

MEDAILLES Ook de plaatsingswedstrijden waren voor een succes in Putten. Liefst tien turners hadden zich weten te plaatsen voor de finale. De finale verliep grandioos, maar liefst de helft van de turners wist een medaille te veroveren.

Ramon de Zeeuw won het goud en Lars Balint het zilver.  Maar daar bleef het niet bij. Skip Langius en Julian Schimmel werden derde en dus brons.