• Dick Martens
  • Dick Martens
  • Dick Martens
  • Dick Martens

Blauw Geel '55 verliest bij koploper DUNO D

EDE Blauw Geel '55 heeft moeten ondervinden dat Duno D een maatje te groot was. De Edenaren gingen in Doorwerth met 4-0 onderuit.

 

,,Duno D is absoluut de beste ploeg in de tweede klasse G. Daar verliezen is geen schande. Toch had er volgens mij meer ingezeten. Zowel na de 1-0 als 2-0 kreeg Blauw Geel een goede kans. Maar het was allemaal net niet", opende Blauw Geel '55 trainer Marcel van der Hoop.

 

Hij zag de thuisclub na een minuut of tien op een 1-0 voorsprong komen. Het was Shapoul Ali die scoorde:1-0. Daarvoor en daarna kreeg Jordy Koppenaal een kans die onbenut bleef. Op slag van rust werd het 2-0 (Purrel Fränkel). Daarvoor en daarna kreeg Mike Molenaar de gelegenheid iets terug te doen. Een maal raakte Mike Molenaar daarbij de paal."

 

  In de tweede helft nam Duno D wat gas terug. ,,Maar het blijft gewoon een goede ploeg. Ook als wij volledig waren geweest, Jeroen Berkhof, Wouter Slot, Jos Bolks, Mark van de Weerd en Richard Meurs ontbraken, was het lastig geworden. Ik moet de vervangers toch een compliment geven. Daar lag het zeker niet aan", ging de trainer verder.

 

In het vervolg zag Van der Hoop Shapoul Ali en Faisal Kaouass de stand naar 4-0 tillen.

 

Blauw Geel neemt in de tweede klasse de achtste plaats in. Slechts een punt verwijderd van een P/D plaats.