• 3-0

    Theo Beumer

Beroerde zaterdag Ede/Victoria

EDE ,,Een beroerde zaterdag.'' Zo vatte bestuurslid Wilbert de Beer de wedstrijd tussen Ede/Victoria en Lienden samen. Want behalve de 1-7 nederlaag, moesten ook drie spelers vanwege blessures vroegtijdig van het veld.

 

,,De eerste helft was echt slecht. Onze trainer Erdinç Kadioglu was vanwege vakantie afwezig. Nu ontbrak het aan discipline. Met hem erbij is het wel op orde. Nu viel het als een kaartenhuis in elkaar'', had De Beer gezien. De bezoekers leidden dan ook halverwege al met 0-5. Colin Houth 2, Ad van Hoorn, Alex Timmer en Robin Ligua waren de Betuwse schutters. 

,,In de rust heb ik, en ook leider Jan Arends een donderpreek gehouden. Verder heeft ook Martin Rozeboom wat gezegd. Samen met het invallen van Roderick Coleridge, die net terug is van een verblijf in Australië, was het de tweede helft beter. Bij 0-5 wist Mohammed Messaoui (op archief foto) nog tegen te scoren. Uiteindelijk werd het dan 1-7, omdat Lienden het ook wel geloofde.'' Niels Laponder en opnieuw Houth maakten de zeven vol.

 

Hicham Hamdaoui, Bryan Voois en Roberto Queija Neira moesten er allemaal geblesseerd af. ,,Bryan, onze aanvoerder, zijn we wel een paar weken kwijt. Hicham Hamdaoui heeft een structureel knieprobleem. De kans bestaat dat hij helemaal moet stoppen. Wij willen hem dan als trainer behouden en de cursus TC 3 aanbieden.'',,Gelukkig is Erdinç er zaterdag weer. Maar duidelijk is dat er deze week nog wel even nagepraat moet worden over afgelopen zaterdag'', besluit Wilbert de Beer.