• Willem Barth Kika artiestenavond 12018

    PR De Zoemba's
  • PR De Zoemba's

Uitverkochte Kika artiestenavond

EDE Carnavalsvereniging De Zoemba's maakte voor de vierde keer de kika artiestenavond mogelijk.

In de Dicks Inn eigenaar Richard Stap gratis beschikbaar gestelde gelegenheid was het zaterdag feest.

,,Het was weer een geweldige avond. Vorig jaar was de avond geslaagd en hoop je dat het weer gaat lukken. Ik kan achteraf stellen dat het gelukt is", meende organisator Rijk Fluit.

De organisatie (Richard Stap, Silvano Crea en Rijk Fluit) presenteerden een pakket met zeven geweldige artiesten.

Om kwart over acht opende zaterdagavond de jongste zanger (14 jaar) Justen de Wildt met zijn nieuwe single 'Ik lach en leef" de avond. ,,De stemming zat er gelijk in", lachten de organisatoren.

Daarna was het de beurt voor de Edese zanger Elan. Hij werd opgevolgd door Angelo die al voor de vierde achtereenvolgende keer aanwezig was.

,,Hij hoort er gewoon bij. Toen ik dit voor de eerste keer organiseerde was Angelo degene die zich belangeloos aanbood. Hij vond het een prima initiatief en doel. Daar heb ik respect voor", zegt Rijk Fluit.

'Top A-artiesten bij Dicks-Inn

Ook traden er een tweetal bekende artiesten op. Dat waren Willem Barth foto 1 en Jaman foto 2 die de zaal op z'n kop zette.

Daartussendoor was er nog de zangeres Yosee, bekend van Radio NL en mega piraten festivals.

,,Ik mag ook de bekende Veenendaalse zanger Jurjen Koops niet vergeten. Hij zorgde voor een geweldige stemming", ging Fluit verder.

OPBRENGST GEWELDIG Het was voor de tweede keer op rij uitverkocht. ,,Dit jaar waren we drie weken van tevoren, mede door het krantenartikel, al uitverkocht", vulde Richard Stap aan.

,,Dat is prachtig", vervolgde Rijk Fluit. ,,Daar doen we het voor. De opbrengst van de avond was € 3400,-. Met de uitverkochte zaal, sponsoren en donaties is Stichting KiKa eigenlijk de grote winnaar. En wie draagt KiKa geen goed hart toe. Volgend jaar willen wij de jubileum editie (13 april 2019) weer een groot succes maken", sloot Fluit namens alle betrokkenen af.