• Misset Horeca

Ster van het Jaar voor Edese cafetaria

EDE Teamleider Angela den Hartog van de Edese cafetaria 't Pakhuis heeft de Ster van het Jaar gekregen. Dit gebeurde tijdens het Cafetaria Top 100-event in Hilversum. De prijs Ster van het Jaar is een extra beloning van de organisatie Cafetaria Top 100.

Een onafhankelijke en deskundige jury bepaalt na uitgebreid onderzoek jaarlijks de plek van cafetaria's in de Snackkoerrier Cafetaria Top 100. Alle cafetaria's in de top 100 zijn uitgebreid getest op zaken als gastvrijheid, kwaliteit en hygiëne.

De Ster van het Jaar is bedoeld voor medewerkers van cafetaria's die op de werkvloer van invloed zijn op de zaken waarop de jury test. Eigenaren kunnen hun medewerkers voordragen voor nominatie.

De Edese Angela den Hartog is sinds 2007 werkzaam bij 't Pakhuis. Zij is als teamleider van het horecagedeelte verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele zaken. Haar baas, Syl Lammers, zag in haar kwaliteiten die niet verborgen moesten blijven, daarom nomineerde hij haar voor deze prijs. Zijn verwachting was juist: Angela was tot op heden een verborgen ster, maar won nu de prijs.

Hoewel Angela geen afgeronde horecaopleiding heeft, blijkt in de praktijk dat niet alleen kennis en ervaring een grote rol spelen in succesvol managen. Syl Lammers: ,,Angela heeft doorzettingsvermogen en een hands-on mentaliteit. Op deze manier managed ze een team van vijf vaste en tien parttime medewerkers. Daarnaast is ze is altijd bereid om meer te leren. Ze gaat bijvoorbeeld mee met bedrijfsbezoeken naar leveranciers. Ze is een voorbeeld voor alle medewerkers in ons bedrijf en voor de hele sector."