• Jannis Lootens

Open avond op Christelijke Hogeschool Ede

EDE Christelijke Hogeschool Ede houdt op dinsdag 15 maart 2016 de open avond. Deze avond is voor iedereen die kennis wil maken met de negen opleidingen, de docenten en studenten van CHE.

Tijdens de open avond geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt. De bezoekers zijn van 18.30 uur tot 21.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

DOORLOPEN PROGRAMMA Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de open avond. De negen opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work (SPH/MWD), Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing, Human Resource Management, Bedrijfskunde MER.

DEELTIJD Naast het reguliere programma voor de voltijdopleidingen is er een apart doorlopend programma gericht op deeltijdstudenten. De studies die de CHE in deeltijd aanbiedt zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar godsdienst en Levensbeschouwing en Social Work (SPH/MWD).

De volgende open avond is op donderdag 14 april 2016. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.che.nl/opendag.