• Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker

Motorrijder gewond bij aanrijding in Ede

EDE Een 35 jarige motorrijder uit Arnhem is donderdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Kade met de N224. De man kwam in aanrijding met een personenauto die bestuurd werd door een 30-jarige vrouw uit Veenendaal. Ondanks dat de klap groot was en de schade aan beide voertuigen aanzienlijk, liep het slachtoffer slechts lichte verwondingen op.

De motorrijder kwam uit de richting van Veenendaal terwijl de auto uit de richting van Ede kwam. ,,De automobiliste verklaarde dat zij vanaf de N224 richting het industriegebied wilde afslaan. Nadat zij even stil stond op de uitvoegstrook trok zij op waarna zij een enorme klap hoorde'', antwoordt een woordvoerder van de politie op de vraag naar de toedracht van de aanrijding. Waardoor de automobiliste de motorrijder over het hoofd zag is niet bekend.

Het verkeer ondervond de nodige hinder van het ongeval. Toen duidelijk was dat er geen uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval zou plaatsvinden, maakte de politie de weg samen met omstanders vrij om de doorstroom van het verkeer zo snel mogelijk weer normaal te laten verlopen.