• Ted Walker

Meisje gewond door aanrijding in Lunteren

LUNTEREN Op de Vaarkamperengweg in Lunteren is donderdagochtend een jong meisje op een fiets gewond geraakt, als gevolg van en aanrijding met een auto. Het meisje werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Volgens getuigen reden beide partijen op de Vaarkamper Engweg. Het meisje op de fiets zou vanaf de Vaarkamperhof zijn gekomen. De auto vanuit tegengestelde richting. Toen de bestuurder van de auto vanaf de Vaarkamper Engweg linksaf de Thorbeckestraat in wilde rijden kwamen de twee oog in oog met elkaar. Uit sporen op straat is af te leiden dat de automobilist remde en een stukje door gleed. Daarbij ontstond de aanrijding waarna de auto tegen een telefoniekastje op het trottoir tot stilstand kwam.

De politie hoorde ter plaatse getuigen en bracht sporen in kaart om de toedracht vast te stellen.De Thorbeckestraat was gedurende de afhandeling van het ongeval ter hoogte van de Vaarkamper Engweg enige tijd afgesloten voor doorgaand verkeer.