• Ted Walker
  • Ted Walker
  • Ted Walker

Man zit vast in ruimte achter pinautomaat

EDE Hulpdiensten zijn maandagmiddag uitgerukt naar de Bellestein in Ede voor een man die vast zat in een ruimte achter een pinautomaat. De man kwam vast te zitten nadat hij werkzaamheden verrichte aan de pinautomaat. Toen hij het hokje van ongeveer 2 bij 3 meter wilde verlaten, weigerde de deur open te gaan. Een collega van de man waarschuwde de hulpdiensten.

,,De brandweer werd naar het incident gestuurd om te kijken of zij voor verkoeling in de ruimte konden zorgen door bijvoorbeeld een deur te koelen terwijl er naar een oplossing zou worden gezocht of om zo nodig de deur te forceren'', zegt een woordvoerder van de brandweer. Uiteindelijk hoefde de brandweer geen van deze actie's uit te voeren, aangezien de man, vlak voor het arriveren van de hulpdiensten, toch vrij kwam.

Ter plaatse aangekomen bleek het slachtoffer niet 'topfit' te zijn. Daarop besloot de brandweer om een ambulance ter plaatse te laten komen. Tijdens het wachten op de ambulance werd het slachtoffer door medewerkers van de brandweer in de schaduw gezet en kreeg hij de mogelijkheid om zijn polsen wat te koelen in een emmer met water. Of hij naar het ziekenhuis werd vervoerd is niet bekend.