• PR Organisatie
  • PR Organisatie

'Maak van je Snertdag een feestdag'

EDE Na een succesvolle eerste editie keert de Nationale Snertdag terug op zondag 9 december ook in Ede (Restaurant Buitenzorg) met meer locaties en meer sociale impact.

De feestmaand december voor te veel mensen geen vrolijke periode om naar uit te kijken.

Om hier wat aan te doen is dit ludieke event in het leven geroepen om zo veel mogelijk mensen door heel Nederland te verbinden. Ook in Ede vindt dit sociale event dus plaats.

Waarom de Nationale Snertdag?

Je kent het wel, donkere wintermaanden met slecht weer en weinig te doen. De kids zijn druk en het normale leven ligt vrijwel stil, met name op zondag.

Dat december voor veel mensen geen feestmaand is komt vooral door het vooruitzicht van het alleen vieren van deze dagen.

Dit kan en moet anders dacht organisator Klup. Op meer dan 50 locaties, waaronder dus Ede, brengen we mensen samen door middel van oer-Hollandse snert. Heel simpel maar toch effectief en gezellig!

EDE doet zondag 9 december met Restaurant Buitenzorg dus ook mee. Om 16.00 uur vindt de Nationale Edese Snertdag plaats en iedereen is ongeacht de leeftijd welkom.

Voor €5,- wordt een kop huisgemaakte snert aangeboden. Lust je nou geen snert? Geen probleem, het draait om de gezelligheid en ontmoeting.

Restaurant Buitenzorg is gevestigd op de Amsterdamseweg 19, 6712 GG Ede.

De Nationale Snertdag is bedacht en georganiseerd door social app Klup in samenwerking met enthousiaste lokale horecaondernemers in Nederland.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Meer informatie en deelnemende locaties op www.nationalesnertdag.nl.