• Ted Walker

'Ik moet nog naar de Premier League Darts'

EDE Eric van Heusden is bandenverkoper of eigenlijk bandengek én sportfanaat. Maar ook verloofde, vriend en liefhebber van tapas. Van Heusden belooft alleen dingen die hij waar kan maken, wil graag een keer naar de Premier League Darts en geniet van elke dag.

 

Ted Walker

 

Leeftijd: 43

Woonplaats: Ede

Burgerlijke staat: Verloofd.

Beroep: Bedrijfsleider bij Klumpenaar Bandenservice in Ede.

Vrijwilligerswerk: Eigenlijk heb ik daar geen tijd voor. Ik vind dat je zoiets alleen moet doen als je waar kunt maken wat je belooft. En dat kan ik niet.

Hobby´s: Tennis en darten

Favoriet social medium:  Facebook en LinkedIn

Prettigste moment van de dag: De ochtend,  het is altijd weer een verrassing wat de dag gaat brengen.

U houdt niet van voorspelbaarheid? Een stukje voorspelbaarheid vind ik niet erg. Maar het leukste is toch wel datgene wat op je af komt en waarin je moet schakelen. Daaruit komen vaak de leukste dingen voort.

Wat zou u graag doen, maar heeft u nog nooit gedaan? Een bezoek brengen aan de Premier League Darts in Engeland (internationale dartscompetitie voor profdarters, red.). Het lijkt me een geweldige ervaring om die sfeer daar mee te maken.

Waarom heeft u dat tot nu toe niet gedaan? Het komt er gewoon niet van. We willen met een heel clubje gaan. En eigenlijk moeten we gewoon een datum prikken, maar dat is nog niet gebeurd. Ik wil het in ieder geval echt een keer meemaken.

Wat boeit u in andere mensen? Hoe ze denken en waarom ze tot een bepaalde keuze komen.

Met wie zou u een keer uit eten willen gaan? Ik ga graag uit eten met familie en vrienden.

Waar gaat u naartoe dan? Ik heb een voedselallergie, dus ik kan niet overal heen. Ik bezoek graag het wokrestaurant in het centrum van Ede. Lieve mensen daar en lekker eten. Zij weten ook van mijn allergie en pakken standaard een andere pan als ze iets voor mij klaarmaken. Bij Red´s Tapas Grill is dat net zo. In beide gelegenheden kan ik rustig een paar uur doorbrengen.

Uw levensmotto: Geniet van iedere dag!  Vaak vinden we de dingen heel gewoon, terwijl niet alles vanzelfsprekend is.

Waar komt dit motto vandaan? Vanuit ervaringen die we allemaal meemaken naarmate we ouder worden. Ik wil daar verder niet te veel over uitweiden. Maar met dat soort zaken word je met de neus op de feiten gedrukt en staan we weer even met beide benen op de grond.

Wat is uw grootste talent: Mensen zich thuis laten voelen en adviseren en coachen. Dat gaat soms zover dat ik in een dubbel bij tennis mijn partner coach en daardoor de wedstrijd verlies. De winst zit dan in het feit dat mijn partner lekker gespeeld heeft. Daar geniet ik net zo van als het winnen van een wedstrijd.

Wat is uw definitie van geluk:  Iedere dag de dingen kunnen doen die je leuk vindt, samen met de mensen om je heen.

U bent een levensgenieter? Ja, ik geniet echt overal van. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat mensen om me heen ook zo zijn en het mij daarnaast ook gunnen. Het maakt mij niet uit of ik acht of tien uur werk op een dag en mijn vriendin zal daar nooit moeilijk over doen. Daarin voel ik veel vrijheid en dat maakt mij een gelukkig mens.

Waar geeft u los van noodzakelijke dingen het meeste geld aan uit? Vakanties.

Wat is uw favoriete tv-programma? Voetbal Inside met onder anderen Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Zou wel eens een dag willen ruilen met? Niemand. Ik ben gelukkig met wat ik heb en wat ik doe.

Hoe zullen de meeste mensen u omschrijven? Als een open, eerlijk en gezellig persoon.

Favoriete vakantie?  Schotland. Heerlijk van de ene bed & breakfast naar de ander en genieten van de ongerepte natuur en vriendelijke mensen.

Waar bent u slecht in?  Ik kan soms ongeduldig zijn.

Wanneer? Met apparaten bijvoorbeeld. Dat ding moet het gewoon doen. Als het niet werkt en ik ben al vijf stappen verder in mijn hoofd, dan kan het wel eens fout gaan. Waar ik mezelf mee heb, want je schiet er niets mee op. Nou ja, toch even positief eindigen, je bent je negatieve energie dan wel kwijt.

Hoe zou u het liefst herinnerd willen worden? Als een warm persoon, die klaar staat voor mensen als het nodig is.

Waar kunnen ze u voor wakker maken?  Een feestje.

Favoriet eten?  Hollandse kost, zoals boerenkool, zuurkool of hutspot met natuurlijk een verse rookworst.

Wat zou u doen met een miljoen? Naar mijn geboorteplaats Bennekom verhuizen. Ik zou wel gewoon blijven werken, maar wel wat vaker op vakantie gaan.

Wat neemt u in ieder geval mee naar een onbewoond eiland? Mijn vriendin.

Aan wie wilt u het stokje overdragen en waarom? Deborah Borgmeijer-van Dorp. Zij is een vriendin van mij en staat altijd voor anderen klaar.