• Ted Walker

'Ik hou van gezelligheid'

EDE Ilse Maassen is organisator van evenementen. Maar ook moeder, echtgenote en vriendin. Maassen hoopt over tien jaar te kunnen zeggen dat haar kinderen goed terecht zijn gekomen, zou wel eens een dag een man willen zijn en gaat liever niet naar een onbewoond eiland. Vandaag het verhaal van een vrouw die van zichzelf zegt dat ze slecht is in het loslaten van controle en die het centrum van Bennekom graag autovrij zou zien.

Ted Walker

 

Naam: Ilse Maassen

Leeftijd: 41

Woonplaats: Bennekom. Ik vind het fijn om in een dorp te wonen en Bennekom is een gezellig en mooi dorp

Burgerlijke staat: Getrouwd met Wouter en moeder van twee jongens: Jordy en Casper

Beroep: Mede-eigenaar en oprichter van Differenzz Events.Wat twee jaar geleden begon als een 'grapje' is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle formule en een fijne samenwerking met Helen van Veelen. Wij organiseren evenementen bij ondere andere Kasteel- en Boerderij Hoekelum in Bennekom. Wij bieden fairs aan waar kraamhouders staan met hoogwaardige producten, aangevuld met gezellige muziek, kinderactiviteiten en natuurlijk een hapje en drankje in een mooie omgeving.

Vrijwilligerswerk: Echt vrijwilligerswerk doe ik niet. Als ik ergens kan helpen dan doe ik dat graag, zoals op de school van de kinderen. Knutselmiddagen, brengen/halen, begeleiden bij een excursie en ik ben schminkmoeder geweest. Gewoon leuk om te doen allemaal, al is mijn hulp steeds minder nodig omdat de jongens nu ouder worden.

Hobby´s: Ik sport bij Tesqua en ik hou van gezelligheid door lekker uit eten te gaan, een terrasje te pakken, een dagje sauna in te plannen of het water op te gaan met ons bootje.

Dagblad: Ik lees de Telegraaf af en toe even online, maar verder niet.

Favoriet