• Ted Walker

'Ik hou van gezelligheid'

EDE Ilse Maassen is organisator van evenementen. Maar ook moeder, echtgenote en vriendin. Maassen hoopt over tien jaar te kunnen zeggen dat haar kinderen goed terecht zijn gekomen, zou wel eens een dag een man willen zijn en gaat liever niet naar een onbewoond eiland. Vandaag het verhaal van een vrouw die van zichzelf zegt dat ze slecht is in het loslaten van controle en die het centrum van Bennekom graag autovrij zou zien.

Ted Walker

 

Naam: Ilse Maassen

Leeftijd: 41

Woonplaats: Bennekom. Ik vind het fijn om in een dorp te wonen en Bennekom is een gezellig en mooi dorp

Burgerlijke staat: Getrouwd met Wouter en moeder van twee jongens: Jordy en Casper

Beroep: Mede-eigenaar en oprichter van Differenzz Events.Wat twee jaar geleden begon als een 'grapje' is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle formule en een fijne samenwerking met Helen van Veelen. Wij organiseren evenementen bij ondere andere Kasteel- en Boerderij Hoekelum in Bennekom. Wij bieden fairs aan waar kraamhouders staan met hoogwaardige producten, aangevuld met gezellige muziek, kinderactiviteiten en natuurlijk een hapje en drankje in een mooie omgeving.

Vrijwilligerswerk: Echt vrijwilligerswerk doe ik niet. Als ik ergens kan helpen dan doe ik dat graag, zoals op de school van de kinderen. Knutselmiddagen, brengen/halen, begeleiden bij een excursie en ik ben schminkmoeder geweest. Gewoon leuk om te doen allemaal, al is mijn hulp steeds minder nodig omdat de jongens nu ouder worden.

Hobby´s: Ik sport bij Tesqua en ik hou van gezelligheid door lekker uit eten te gaan, een terrasje te pakken, een dagje sauna in te plannen of het water op te gaan met ons bootje.

Dagblad: Ik lees de Telegraaf af en toe even online, maar verder niet.

Favoriet social medium: Facebook.

Prettigste moment van de dag: 's Ochtends na een drukke ochtendspits mijn eerste bakje koffie, maar ook 's avonds na een drukke dag gezellig met z'n allen op de bank met een bakje koffie.

Wat heeft u te bieden aan de samenleving? Mezelf en de leuke evenementen die we organiseren.

 

Wat zou u graag doen, maar heeft u nog nooit gedaan? Een keer op vakantie gaan naar IJsland of Lapland om het Noorderlicht te zien, maar ook omdat het volgens mij bijzondere en indrukwekkende bestemmingen zijn. 

 

Wat boeit u in andere mensen? Iedereen is anders en dat is wat mij boeit aan andere mensen. Hoe denkt een ander, wat vindt een ander, waarom maken mensen bepaalde keuzes. Dat vind ik zeker interessant.

 

Met wie zou u een keer uit eten willen gaan? Er is niet echt een specifiek iemand met wie ik uit eten zou willen gaan. Ik ga graag uit eten met vriendinnen.

 

Uw levensmotto: Echt een levensmotto heb ik niet, maar als ik dan toch iets moet noemen. Geniet bewust van kleine momenten. We leven hier in Nederland altijd zo gehaast en er 'moet' altijd zoveel, er wordt veel van je verwacht en dat zorgt ervoor dat je bijna zou vergeten te genieten terwijl er zoveel moois is. Zo zonde!

 

Wat is uw grootste talent? Ik denk dat ik wel goed kan organiseren, maar of dat nou echt een talent is.

 

Wat is uw definitie van geluk? Geluk vind ik moeilijk te omschrijven het is meer een gevoel en dat kan terugkomen in kleine momenten, maar geluk is zeker ook tevreden zijn met wat je hebt.

Waar geeft u los van noodzakelijke dingen het meeste geld aan uit? Aan leuke dingen, zoals een dagje weg, uit eten gaan en aan vakanties.

Favoriete serie en/of favoriet tv-programma? Ik heb niet echt een favoriete serie of tv-programma.

 

Zou wel eens een dag willen ruilen met? Ik zou weleens een dagje een man willen zijn. Ik ben erg benieuwd hoe mannen denken en wat ze nou eigenlijk echt van 'ons' vrouwen vinden, haha.

 

Hoe zullen de meeste mensen u omschrijven? Ik heb het even om me heen nagevraagd, want dat is een lastige om zelf te beantwoorden.Wat ik terug krijg is dat ik zorgzaam en spontaan ben, direct (op een positieve manier), gezellig en dat ik weet waar ik voor sta en wat ik wil.

Favoriete vakantie? Zon, zee, strand en gezellige plaatsjes, maar ik hou zeker ook van vakanties op een bestemming met een mooie natuur en waar van alles te bezichtigen is.

Waar bent u slecht in? De controle loslaten. Ik doe alles graag zelf. Verder ben ik nogal geneigd om de problemen van een ander te willen oplossen. Het liefst zou ik alles op mijn nek nemen om een ander te ontlasten, maar dat is natuurlijk niet zo handig!

Wat wilt u bereiken in de toekomst? Ik hoop over een jaar of tien te kunnen zeggen dat mijn kinderen goed terecht zijn gekomen, dat ze hun pad gevonden hebben en gelukkig zijn. En natuurlijk hoop ik samen met Helen nog een groter succes van ons organisatiebureau te kunnen maken.

Hoe zou u het liefst herinnerd willen worden? Sociaal, bijzonder en gewaardeerd om wie ik ben.

Waar kunnen ze u voor wakker maken? Nou, het iefst nergens voor eerlijk gezegd, haha. Maar in noodgevallen sta ik er natuurlijk.

Favoriet eten? Ik heb niet echt een favoriet gerecht.

Als u het voor het zeggen had in Ede, wat zou u dan als eerste veranderen? Ik zou het centrum (winkelgedeelte) van Bennekom autovrij maken en de rotonde bij de Edeseweg/van Balverenweg aanpassen, zodat deze veiliger is.

Wat zou u doen met een miljoen? We hebben het al zo ontzettend goed, maar als ik dan toch zoveel geld zou winnen, dan zou ik in ieder geval die gewenste vakantie naar IJsland/Lapland boeken.

Wat neemt u in ieder geval mee naar een onbewoond eiland? Ik hoef niet zo nodig naar een onbewoond eiland, hoe mooi misschien ook. Ik hou van gezelligheid en heb het liefst iedereen om me heen die me lief is.

Wat houdt u op dit moment bezig (privé' en/of werk? Hoe wij met ons bedrijf meer in de spotlight bij de (lokale) media kunnen komen.

Aan wie wilt u het stokje overdragen en waarom? Eric van Heusden, omdat wij al 25 jaar bevriend zijn. Hij staat altijd voor ons klaar én omdat hij niet voor de makkelijkste weg gekozen heeft, maar gekozen heeft voor een nieuwe uitdaging in zijn leven.