• Freek Wolff/archief BDUmedia

Heideweek Ede: programma zondag

EDE Tijdens de traditionele Heideweek in Ede staan er meer dan tachtig evenementen op het programma in de gemeente Ede. Volg Ede Stad.nl en blijf elke dag op de hoogte van het dagprogramma. Dit is er vandaag te doen.

Zondag 19 augustus

08.00 - 17.00: Heidewandeltocht

Locatie: Blauw Wit Ede

Wandelen op de hei. Afstanden: 5-10-15-20 km door bos en heide. Start bij het clubhuis van Blauw-Wit aan de Thomaslaan 8a in Ede.

10.00 – 17.00: Hei is er ook voor jou

Locatie: Het Nationale Park De Hoge Veluwe

In navolging op de buitengewoon succesvolle actie Zaag je eigen Kerstboom gaat het Park de Hoge Veluwe de bezoeker de mogelijkheid bieden om een gratis bosje heide te knippen. Het bosje hei knippen is gratis maar geïnteresseerden betalen wel entree tot het Park. Tot slot wordt aangeraden zelf een snoeischaar mee te nemen. Deelnemers halen bij het Bezoekerscentrum vooraf een Hei is goed bon waarna zijn naar de locatie gaan om een bosje heide te knippen.

10.00 - 22.00: Tennis Store Heideweek Tennistoernooi 2018

Locatie: ETC Tennispark Ede

Groots tennistoernooi voor gemengde teams.

10:45 - 12.15: Oecumenische Viering ‘Maskers’

Locatie: Openluchttheater Ede

Een gastvrij, open en vooral feestelijk gebeuren. Of je nu een trouwe kerkganger bent of eigenlijk helemaal geen binding hebt met het geloof, iedereen is van harte welkom.

10.30 - 17.00: La Douce France

Locatie: Boerderij Hoekelum Bennekom

Een gezellige, uitgebreide fair met veel leuke kraampjes van food tot beauty.

12.00 - 17.00: Heideweekrit MC de Kraats

Locatie: Horsterweg

Leuke, voor iedereen toegankelijke motorrit. Vooral bedoeld om geheel vrijblijvend kennis te maken met de club. Deze rit is geheel kosteloos.

16.00 - 22.00: Heideweek Hamburger Happen

Locatie: Biercafé´ Substitute

Gezellig op het terras heerlijk hamburgers eten. De burgers worden gegrild op de houtskoolbarbeque waarna iedereen zelf een perfecte burger mag maken bij de toppingbar!

Maak jij leuke foto's of video's van deze activiteiten? Stuur ze via Whatsapp naar de redactie op telefoonnummer 06-29623147 en maak kans op publicatie op EdeStad.nl of in de krant. Vermeld er wel even bij wie de foto/video heeft gemaakt en bij welke activiteit deze gemaakt is.