• Rogier Producties

Grote namen op podium tijdens Heideweek 2018

EDE Stichting Heideweek Ede heeft 16 mei de complete line-up voor de muziekavonden bekend gemaakt. Tijdens de verschillende muziekavonden zullen niemand minder dan Miss Montreal, The Dirty Daddies, de Partysquad, Berget Lewis en Xander de Buisonjé optreden.

De organisatie is erg blij met deze line-up. Gilbert Meurs, voorzitter van Stichting Heideweek, laat weten: ,,We hebben dit jaar erg ons best gedaan om de bezoekers deze Heideweek een gevarieerd programma aan te bieden met vooral live bands en artiesten."

OPENINGSAVOND De Heideweek start op vrijdag 17 augustus met de Openingsavond. DJ Chiel, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, en The Dirty Daddies zullen met een knal de Heideweek openen. Miss Montreal zal een live concert van 60 minuten geven samen met haar eigen band.

FEEL THE BEAT Op zaterdag 18 augustus vindt Feel the Beat plaats. DJ Michael, Chris Deluxe, Freddy Moreira en de Partysquad zullen er een groot feest van maken.

GROTE PLEIN FEEST Wie wat meer van Nederlandstalige muziek of van feesten houdt, kan ook bij de Heideweek terecht. Op de donderdag 23 augustus zullen Q Music The Party, Dries Roelvink, The Euro's en Tino Martin hun opwachting maken.

SLOTAVOND De Heideweek wordt ook goed afgesloten. DJ die avond is DJ Bert. Berget Lewis en Xander de Buisonjé zullen op zaterdag 25 augustus live en onder begeleiding van The Boston Tea Party het Kuiperplein laten swingen.

De Heideweek is een gratis feestweek die jaarlijks wordt gehouden in de gemeente Ede in de laatste volledige week van augustus. Tijdens de bloeitijd van de Ginkelse Heide vinden er verspreid over alle dorpen van de gemeente Ede meer dan 70 evenementen plaats. Zo bezoeken zo'n 32.000 mensen de vier grote muziekavonden op het Kuiperplein en bezoeken ruim 200.000 mensen de hele Heideweek. Hiermee is de Heideweek één van de grootste gratis evenementen van Gelderland. De Heideweek vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 25 augustus 2018. Voor meer info www.heideweek.nl.

Bron video: Heideweek.