• Glennis Grace maakt haar opwachting op de openingsavond.

    Remco de Waal

Grote namen op podium Heideweek

EDE Glennis Grace, Lil' Kleine, Frans Bauer en Kraantje Pappie: enkele artiesten die in 2019 op het podium staan tijdens de Heideweek (HDWK). Stichting Heideweek heeft woensdagmorgen 13 maart de eerste artiesten bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse sponsorontbijt.

Glennis Grace maakt haar opwachting tijdens de openingsavond op vrijdag 23 augustus. Samen met haar band verzorgt ze een liveconcert van een uur. Lil' Kleine maakt z'n opwachting op zaterdag 24 augustus tijdens 'Feel the Beat'.

Op 'Het Grote Plein Feest' op donderdag 29 augustus brengt onder anderen Frans Bauer al zijn hits ten gehore en de 'HDWK feestweek' wordt in stijl afgesloten tijdens de 'Slotavond' op zaterdag 31 augustus met de grote Kraantje Pappie Show.

SPONSORONTBIJT Zo'n honderd sponsoren waren woensdag, tijdens het sponsorontbijt bij cateringbedrijf De4Zussen in Ede, getuige van de bekendmaking van de eerste artiesten en het Heideweekthema 'Heideweek geeft je Vleugels'.

TEVREDEN MET LINE-UP De Stichting Heideweek is erg tevreden met de line-up van de Heideweek. ,,We zijn er dit jaar zeker weer in geslaagd om onze HDWK-bezoekers een fantastisch en zo gevarieerd mogelijk programma met de top aan Nederlandse artiesten aan te bieden. En hoe bijzonder is het dat we, met dank aan onze vrijwilligers en sponsoren, deze prachtige gratis toegankelijke muziekevenementen mogen en kunnen organiseren."

THEMALOGO Ook het themalogo van de Heideweek 2019 is onthuld. ,,Dit jaar haken we met het themalogo aan bij '75 Jaar Airborne' en de airshow 'Wings of Freedom'. Samen met de Heideweek de drie grote evenementen in de maanden augustus en september."

De Heideweek vindt dit jaar plaats van vrijdag 23 tot en met zaterdag 31 augustus.

Meer informatie op heideweek.nl en op Facebook.

Bron video: Heideweek