• Facebook politie Ede

Gestolen fietsen teruggevonden op Marktplaats

Ede Een 41-jarige man uit Ede is zaterdag 24 september aangehouden op verdenking van heling van een fiets. Een inwoner van Ede deed die dag aangifte van diefstal van zijn fiets. Deze was in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 september gestolen vanaf de Laan van Kernhem. De man zag al snel dat zijn fiets op de verkoopsite Marktplaats te koop werd aangeboden en meldde dit toen hij aangifte deed. Agenten troffen de fiets vervolgens aan in een schuur bij de woning van de 41-jarige Edenaar. Op dat moment was de man niet thuis. Rond 19.30 uur zagen agenten hem rijden, waarop hij is aangehouden op verdenking van heling van de fiets. Hij is ingesloten voor nader verhoor. De fiets is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.Gestolen fietsen aangetroffen bij heler.

Naast de fiets van de aangever trof de politie nog drie fietsen aan, waarvan het vermoeden bestaat dat ook deze fietsen zijn gestolen. M

,,Denkt u dat een van deze fietsen van u is, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Graag delen om zo de eigenaren alsnog op te sporen en de heler en/of dief voor de rechter te kunnen brengen!", aldus de politie Ede.