• politie.nl

Edes schoolvoetbal zwaar gedupeerd

EDE De inbraak bij voetbalclub Ede/Victoria zie elders op de site  heeft ook grote gevolgen voor de organisatie van het Edes schoolvoetbaltoernooi 2016.

 

,,Vorige week zijn met grof geweld drie garageboxen opengebroken. In een van de boxen stond ook de complete geluidsinstallatie van het door ons te organiseren schoolvoetbaltoernooi. Die is op een haspel na meegenomen. Dat betekent dat omroepen tijdens het schoolvoetbaltoernooi een groot probleem gaat worden", aldus organisator Wim Roelofsen.

 

Hij had met sponsorgelden en giften in natura de installatie de laatste jaren mogen vernieuwen.

 

,,Of de verzekering iets zal vergoeden weet ik op dit moment niet. Misschien krijgen de dieven berouw. Misschien hebben ze zelf ooit met een schoolvoetbaltoernooi meegedaan? Ze mogen me anoniem bellen en de spullen teruggeven. Anders hoop ik dat iemand ons op korte termijn uit de brand kan helpen. Het schoolvoetbaltoernooi waaraan honderden schoolkinderen plezier beleven begint al op woensdagmiddag 23 maart. Het is dus kort dag", aldus een balende Wim Roelofsen.

 

De inbraak is gepleegd in de in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 februari bij Ede/Victoria. Mocht je toevallig in de buurt zijn geweest en heb je iets verdachts gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie of het bestuur'', vraagt de club, die is gehuisvest aan de Sportparkweg 8 op sportpark Hoekelumse Eng.

 

Op de foto's die de vereniging op Facebook plaatste is te zien dat onder meer een deur en een garagebox zijn opengebroken.