• Miljoenenjachtpresentator Linda de Mol.

    RTL

Edenaren jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

EDE Vijftig Edenaren uit postcodegebied 6713 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Ede daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 23 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Will (71) uit Ede is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: ,,Samen met mijn vrouw ga ik naar de studio. We vinden het ontzettend leuk om mee te maken, maar we treffen geen grote voorbereidingen. We laten het allemaal op ons afkomen en zouden het natuurlijk heel leuk vinden om een prijsje te winnen. We gaan het zien!"

De vijftig inwoners van Ede zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.