• 112Heuvelrug
  • 112Heuvelrug

Edenaar (72) overleden bij ongeval in Veenendaal

EDE In Veenendaal is dinsdagochtend een overleden bestuurder aangetroffen in een bestelbus. Het gaat om een 72-jarige man uit Ede.

Rond 07.00 uur kwam bij de politie een melding binnen over een stilstaande auto op de Rondweg-West in Veenendaal. Daar stond een voertuig half in de bosjes en na onderzoek bleek de bestuurder overleden te zijn. Al snel plaatse de brandweer witte schermen op het fietspad langs de weg. 

De man uit Ede was met zijn grijze Volkswagen Caddy tot stilstand gekomen op de Rondweg ter hoogte van de kruising met de Grote Beer. Een agent ter plaatse sprak dinsdagochtend van een onwelwording, maar een woordvoerder van de politie kon dat later op de dag nog niet bevestigen. ,,Onwelwording is één van de scenario's, maar de exacte oorzaak wordt nog onderzocht", aldus de woordvoerder.

GETUIGEN Het Tactisch Verkeersteam van Midden-Nederland doet onderzoek en zoekt getuigen. Wie de bestelwagen voor 07.00 uur heeft zien rijden of getuige is geweest van het ongeval, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.