• Jannis Lootens

CHE voor elfde keer beste van Nederland

EDE De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) is ook dit jaar uitgeroepen tot beste middelgrote hogeschool van Nederland. Dat is te lezen in de Keuzegids HBO 2018 die vandaag verscheen. Die beoordeling is gebaseerd op studenttevredenheid, studierendement en expertoordelen.

De CHE ontvangt voor de elfde keer dit predicaat. De waardering blijft volgens de Keuzegids groeien, van 70 (op 100) in 2016 naar 73,5 in 2017 naar 74,5. Hiermee staat de CHE bovenaan de lijst in vergelijking met zowel de grote als middelgrote hogescholen. Keuzegids 2018 over CHE: „De studenten zijn positief over de vernieuwde gebouwen, maar ook over de begeleiding en beroepsvoorbereiding."

KWALITEIT Voorzitter van het CvB Harmen van Wijnen: „We zijn erg blij dat opnieuw blijkt dat de kwaliteit van onze medewerkers en ons onderwijs opnieuw zo hoog wordt gewaardeerd door onze studenten. Hieruit blijkt dat de keuze om bij De CHE te gaan studeren garant staat voor hoge tevredenheid en studierendement."

TOPOPLEIDINGEN De studies Bedrijfskunde (90), Social Work (SPH) (76) en HRM (88) en Verpleegkunde (80) mogen dit jaar het predicaat Topopleiding dragen. De Keuzegids reikt deze uit aan opleidingen met een score hoger van 76 of meer punten.