• 112Heuvelrug.nl

Bennekomse bestolen bij gewelddadige babbeltruc

BENNEKOM Een bewoonster van het Ericapark in Bennekom is donderdagmiddag met geweld bestolen van haar geld door een nog onbekende man. De man had met een smoes binnen weten te komen maar is nog spoorloos. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer kreeg donderdag omstreeks 13.30 uur bezoek van een onbekende man die met een smoes binnen wist te komen. Eenmaal binnen wist hij een enveloppe met geld afhandig te maken. Het slachtoffer had hij daarbij opzij geduwd toen ze wilde verhinderen dat de man er met de buit vandoor ging. De vrouw raakte bij het voorval lichtgewond.

WITTE FIETS Volgens de Bennekomse ging het om een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk en een slank postuur. Hij zag er netjes uit en droeg een driekwart jas met daaronder een lichte broek. De man reed op een witte fiets met fietstassen. Getuigen die een soortgelijke man hebben gezien of die wellicht weten om wie het gaar worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.