• Ted Walker.
  • Ted Walker

Barneveldse gewond op Lunterse Kade Ederveen (update 2)

EDERVEEN Hulpdiensten zijn woensdagmiddag rond 16.55 uur uitgerukt naar de Lunterse Kade in Ederveen. Aanleiding was een melding van een aanrijding tussen twee fietsers. Echter eenmaal ter plaatse bleek een gewonde vrouw met een fiets door omstanders aangetroffen te zijn op de Lunterse Kade. De vrouw is met onbekend letsel vervoerd naar een ziekenhuis. 

 

IDENTITEIT INMIDDELS BEKEND Het slachtoffer kon zelf niet goed vertellen wat er is gebeurd. De politie tast mede daardoor nog in het duister voor wat betreft de toedracht van het ongeval. In eerste instantie kon de identiteit van de vrouw ook niet met zekerheid worden vastgesteld. Maar inmiddels is bekend dat het gaat om een 59-jarige vrouw uit Barneveld.

 

BESTELBUS In de zoektocht van de politie naar antwoorden gaat bijzondere interesse gaat uit naar een zwarte of donkerkleurige bestelbus. De bestuurder van dit voertuig kan belangrijke informatie hebben voor de politie, om de toedracht van het ongeval vast te stellen. Heeft u een donkerkleurige of zwarte bestelbus en reed u rond het tijdstip van het ongeval op de Lunterse Kade? Dan wil de politie graag met u in contact komen via telefoonnummer 0900-8844.