• Boy Imminck
  • Boy Imminck

Arnhemseweg 'nieuwe stijl' op tijd klaar voor NK wielrennen

EDE De Arnhemseweg in Ede was maandenlang afgesloten vanwege werkzaamheden, maar dinsdagochtend kon het verkeer korte tijd weer van de weg gebruikmaken. Niet voor lang, want de vernieuwde Arnhemseweg is woensdag, zaterdag en zondag de start- en finishlocatie tijdens het NK wielrennen in Ede.

De werkzaamheden werden maandag afgerond en dus is de weg op tijd klaar voor de start van het NK wielrennen, dat woensdag begint. Dranghekken en mobiele toiletten staan al klaar om langs de weg neergezet te worden. In verband met de voorbereidingen zal de Arnhemseweg dinsdag daarom ook weer afgesloten worden voor verkeer, om alles op tijd gereed te kunnen maken voor de tijdrit op woensdag en de wegwedstrijden op zaterdag en zondag.

AFSLUITINGEN Niet alleen de Arnhemseweg zal afgesloten zijn in verband met het NK wielrennen, er worden in en rond Ede meer maatregelen genomen om het wielerevenement in goede banen te leiden. Diverse wegen worden geheel of gedeeltelijk afgesloten. Lees hier om welke wegen het gaat.