Zakelijk lezersnieuws

Verkeerslessen van de ANWB op Koepelschool brengen leerlingen verder

Leerlingen van de Koepelschool kregen afgelopen week verkeerslessen op school. In samenwerking met de ANWB leerden de leerlingen om te gaan met diverse verkeerssituaties.

De school vroeg met het verkeersproject aandacht voor het veilig deelnemen aan het verkeer.

Boerenerfmarkt

Leuke boerenerfmarkt, GRATIS RIT MET HUIFKAR, workshops voor kinderen, mini stoommachines demo, visroker, oliebollen, aardbeien, koffie en gebak,IJS van Co,

Horeca adviseurs lanceren ‘apk’-service voor restaurantwebsites

Horeca Webservice en Queen of Hearts lanceren een handige checklist waarmee horecaondernemers kunnen controleren of hun website up-to-date is. Aan de hand van deze gratis ‘apk-service’ krijgen ze direct tips op welke punten ze hun website kunnen verbeteren.

Mantelzorgtrefpunt Veldhuizen/Kernhem 28 m

Soms besef je zelf niet dat je mantelzorger bent. Je bent het, omdat je een band hebt met degene die hulp nodig heeft. Bovendien is lastig om nee te zeggen, want het gaat om degene waar je van houdt of om wie je geeft. Mantelzorg overkomt je.

Korfballers Reehorst 45 houden zich staande tegen PSV

Op zaterdag 18 mei kwam PSV uit Eindhoven, vierde in de poule, naar Ede om het op te nemen tegen Reehorst ’45, derde in de poule. In Eindhoven won Reehorst ’45 dik van PSV, maar zoals bekend, zijn resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst.

De Valk Wekerom (g)roeit tegen de stroom in

LUNTEREN, mei 2019 - Coöperatie “De Valk Wekerom” UA heeft over 2018 een prima resultaat geboekt. De omzet in tonnen vanuit eigen verkoop steeg met 3,2%. De totale productie in 2018 is hiermee uitgekomen op 256.937 ton.

Samen genieten van een vrolijke musical

U zou graag ook eens naar een musical of een andere voorstelling gaan maar weet niet met wie u kunt gaan? Kunt of wilt u niet meer zelf reizen? Geen probleem: de stichting Vier het Leven regelt voor u de reservering, de reis heen en terug en het gezelschap. 

 

Business Event Ede in een nieuw jasje

Goed nieuws voor ondernemend Ede, want dit jaar gaat het Business Event Ede weer door. Op maandag 14 oktober 2019 vindt de 15de editie plaats. Edese bedrijven die zich onderscheiden op hun vakgebied kunnen vanaf heden aangedragen worden voor een plaats op het podium. 

 

Zilver voor inline-skater Chaim Boer

Ondanks de wisselende weersomstandigheden die waren voorspeld afgelopen zaterdag, bleek het prachtig skeelerweer tijdens de 5e Dave van Dam wedstrijd in Gouda. Aan de start een groot deelnemersveld met daarbij ook vijf Edese troeven.

Pagina's