Zakelijk lezersnieuws

Broedseizoen Grote Schoorsteen op Enka verstoord.

Sinds vele jaren nestelt in het broedseizoen een paartje beschermde torenvalken in de Grote Schoorsteen op voormalig fabrieksterrein Enka.Het broedseizoen is van 15 maart tot 15 juli en werd vandaag bruut verstoord door reparatiewerkzaamheden aan de hoogste rand van de schoorsteen (en ook daarond

Training Mentorwijs voorziet in grote behoefte bij werkgevers

Mensen met een arbeidsbeperking mee laten werken in reguliere bedrijven is dé uitdaging van dit moment.

Natuurdesem Bakkerij Goedbrood geopend

Waar voorheen juwelier Arend Schipper gevesigd was, aan de Veenderweg 79,

heeft op 26 februari natuurdesem Bakkerij Goedbrood zijn deur geopend.

Brood van vers gemalen graan, maakt een prachtig product, aldus eigenaar en bakker Roel Jansen.

Melk&Puur heeft een nieuwe eigenaar

Per 1 maart ben ik, Elma de Jong, de trotse nieuwe eigenaar van MELK&PUUR, Grotestraat 103. Op het hoekje bij de Molenstraat. Van dinsdag t/m zaterdag is de winkel vanaf 10:00 uur open. Ik vind het reuze spannend en heb er erg vel zijn in.

Workshop illustreren

Ben jij tussen de 8 en 13 jaar en vind je het leuk om te tekenen? Kom dan vanaf 28 maart in 6 lessen je eigen boekje illustreren! Tijdens de lessen wordt er gewerkt met verschillende materialen. Groot, klein, krijtend, geschilderd of geplakt, je mag helemaal los gaan.

Kinderen zetten zich in voor Wandelen voor Water

Wandelen voor water – vrijdag 22 maart 2019

TWIN Workwear zoekt mensen die een eigen bedrijf willen starten

BARNEVELD/VELUWE – TWIN Workwear in Scherpenzeel, specialist in bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en promotiekleding, zoekt in de regio Barneveld/Veluwe een franchiser.

Autobedrijf Braber heeft de 'Beste Service Adviseur' van Nederland

Autobedrijf Braber is trots! Niet alleen zijn zij 'De Beste Kia Dealer' van Nederland, hun service adviseur Henri Van der Voet uit Bennekom, heeft de eerste plaats behaald bij de Nationale Kia Skills Cup 2019.

‘We zien dat er vraag is naar begeleiding die verder gaat dan alleen de leerstof’

Afgelopen 2 jaar heeft Blom de onderwijsondersteunende markt verkend met het aanbieden van bijles. Ondertussen hebben ze besloten hun begeleiding te veranderen. ‘We zien dat er vraag is naar begeleiding die verder gaat dan alleen de leerstof’.

Zorgwegenwacht wordt Mobiele Belastinghulp Ede

De Zorgwegenwacht heet voortaan Mobiele Belastinghulp Ede. Het dienstenpakket, de bestuursleden, de vrijwilligers etc. blijven allemaal gelijk.

Pagina's