Zakelijk lezersnieuws

Bosbezinning op zondag

Jezelf voorbij gerend? Vastgelopen in hetzelfde? Stap de natuur in en ontdek een verruimende kijk op jezelf. Dat melden de organisatoren van de workshop ?Volg je Natuur? in het bos nabij De Valouwe in Wekerom. De workshop is op zondag 14 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en de kosten zijn ?69.

HAVE Verwarming genomineerd voor onderneming van het jaar

HAVÉ Verwarming is, na een zorgvuldig uitgevoerde selectieprocedure door een hiervoor speciaal samengestelde jury, geselecteerd als genomineerde voor de titel Onderneming van het Jaar van de gemeente Ede, in de categorie Grootzakelijk.

Open Ondernemerskoffie Bennekom: workshop

Open Ondernemerskoffie Bennekom: workshop optimaal communiceren met grafische uitingen Dinsdag 18 september 9.00 – 11.00 uur, Dorpsherberg, Brinkstraat Bennekom We weten allemaal dat het een must is om goed te communiceren.

Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan

In de week van 17 tot en met 22 september openen loopbaanprofessionals en jobcoaches door heel Nederland hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag, zo ook in Ede.

Kleurijke wolkraam op de maandagochtend markt in Ede

Sinds 3 september staat er een kleurijke wolkraam op de maandagochtend markt. En waar wolhalla voor de handwerkers, met mooie katoentjes, wolletjes en sokkenwol.

Bewust Ede Hoe richt je jouw werkruimte in

Laura Vellinga is interieurarchitect. Zij heeft haar eigen bedrijf Lavelli Interieurontwerp en geeft advies over de inrichting van je werkkamer, behandelruimte en wachtkamer. Zij helpt je om in jouw ruimte je bezoekers te laten zien wie jij bent en waar je voor staat.

Bewust Ede inloopmiddag

Informele netwerkbijeenkomst van Bewust Ede. Vanmiddag mag iedereen een handje helpen met het vullen van de Goody Bags voor ERVAAR BEWUST EDE dat op 10 oktober wordt gehouden. Gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Bewust Ede Netwerkavond

Op deze 2 maandelijkse netwerkavond van Bewust Ede hebben de leden de mogelijkheid elkaar wat beter te leren kennen. Op deze netwerkavond gaan we aan de slag met Pitchen. Hoe vertel je kort en krachtig wat je doet en voor wie je dat doet.

Afgelopen zaterdag is de salon Haarstylist Miranda feestelijk geopend

Nu Miranda’s eigen salon geopend is gaat een grote droom in vervulling! Met meer dan 13 jaar werkervaring op zak gaat Miranda nu eindelijk voor zichzelf aan de slag. En in wat voor een salon! Naast haar huis heeft ze een prachtige salon gerealiseerd.

Workshop: Inrichten van je werkruimte.

Ben jij zzp'er met een eigen werk of behandelruimte en/of wachtkamer? En wil je graag tips om deze zo in te richten dat je klant zich er thuis voelt? Dan is deze, gratis, workshop iets voor jou.

Pagina's