Zakelijk lezersnieuws

Wasbare luierconsulent gestart in Ede

Als ouders van een jong kind kan je niet om de aanschaf van luiers heen. Wegwerpluiers zijn een grote kostenpost en zorgen voor veel afval. Mieke Bovenschen is in mei gestart als luierconsulent in de regio Ede-Wageningen om informatie te delen over het alternatief voor wegwerpluiers.

Drukkerij AMV Lunteren opent zonnedak van BestWatt

Bij drukkerij AMV is vorige week een zonnepaneelinstallatie op het dak geïnstalleerd. Het 'zonnedak' gaat voor een groot deel het eigen benodigde energieverbruik  opwekken.

BBQ Bier is culinaire aanvullingBier-spijscombinatie krijgt steeds meer aandacht van topchefs

Ede - Bij de barbecue drinkt de Nederlander graag een biertje. Maar welke soort past daar nu het best bij? De Edese conceptdenker en ondernemer Stefan Verschoor heeft het antwoord op deze vraag. Samen met een lokale brouwerij bedacht hij een groots idee.

Insert groeit: na sloop- en groenbranche nu derde partij aangehaaktCiviele aannemers maken zich sterk op circulair platform</

In Veenendaal is 20 juni jl. aan civiele aannemers het collectief Insert gepresenteerd. Sinds februari is Insert actief voor de sloop- en de groenbranche met als doel: hergebruik van (bouw) materialen, bomen, struiken en materialen uit de buitenruimte te stimuleren.

Geslaagde audit ISO 13485:2016 bij Oceanz 3D printing

Oceanz is wederom geslaagd voor een audit, dit keer voor ISO 13485:2016. Het gehele kwaliteitsmanagementsysteem bij Oceanz 3D printing is doorlopen en getoetst.

Don't be a chicken... just eat 'em!

Paul & Jolanda Sterkenburg zijn terug en openen binnenkort een nieuwe zaak in Veenendaal. Zij gaan van start met een nieuw (eigen) cocept, genaamd 'Chickentaria®'. Kip, kip... en nog meer kip.

Nieuwe expositie 'Kijck, de takels en de touwen' in Tegelmuseum Otterlo

 Schepen op tegels en grote tegeltableaus

Nieuwe expositie t/m 30 september 2018

Groenbedrijven bundelen krachten op circulair platform

Groenbedrijven bundelen krachten op circulair platform

Viering hoogste punt De Blokken

De bouw van betaalbare nieuwe huurwoningen in Ede gaat voorspoedig. Woonstede en Schutte bouw & ontwikkeling vierden op 12 juni het hoogste punt van project De Blokken, een duurzaam project aan de Verlengde Blokkenweg.

Topslagerij Ab van Leeuwen winnaar Topslager spare ribs keuring

Het is nog maar vorig jaar dat tijdens de VAS-beurs Arie van Leeuwen werd uitgeroepen tot Nederlands Kampioen 'Luxe Sierschotel'.

Pagina's