Zakelijk lezersnieuws

Scheiden, en dan?

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. In een moeilijke periode moet er veel geregeld worden, juridisch, financieel en praktisch. Maar ook de kinderen scheiden mee, terwijl ze hier niet voor gekozen hebben.

Insert en Madaster ondertekenen partnerovereenkomst

Vandaag tekenen Insert en Madaster Services een partnerovereenkomst.

Je werkomgeving: helemaal jouw zaak!

Straalt jouw werkomgeving uit wat je doet? Welke sfeer wil je dat het oproept? Hoe en waar ontvang je je gasten het best? Op de eerste Open Ondernemerskoffie van 2019 in Bennekom staan deze thema’s centraal. Ben jij ondernemer?

Workshop hooggevoeligheid

Groei is iets wat hooggevoelige mensen sterk aantrekt. Groei, om steviger in het leven te staan. Ontdek tijdens de workshop op zondag 27 januari en 10 februari hoe je je ontwikkelt via de elementen aarde, vuur, water en lucht.

Denken over dieren: dierenwelzijn?

Denken over dieren: een kwestie van dierenwelzijn?

Mogen de dieren in de Oostvaardersplassen gedood worden? Hoe ver mag je dieren aanpassen aan onze wensen? Is het nog verantwoord om vlees te eten? Hoe ga je om met agressieve honden?

Zing je mee?

Boek-en Cadeauwinkel de Rank Veenendaal 
wenst u veel zegen toe voor 2019. 
Omdat onze kinderen zo kwetsbaar zijn in deze  wereld, willen we speciaal voor hen een zegen vragen voor het nieuwe jaar. Maar ook u als ouder bent natuurlijk van harte welkom om

Roger van Oordt nieuwe commercieel directeur Lagarde Groep

Roger van Oordt (37) is benoemd tot commercieel directeur van Lagarde Groep. In zijn nieuwe functie maakt hij deel uit van het directieteam van Lagarde Groep en staat hij aan het hoofd van het commerciële team.

Triboron producten gaan een grote rol spelen in het terug dringen van CO2 en overige schadelijke emissies!

Unieke wrijving verminderende technologie bespaart brandstof

De technologie van Triboron kan het brandstofverbruik van een verbrandingsmotor met wel tien procent verlagen. Wrijving in de motor wordt verminderd met een op Boor gebaseerd smeermiddel.

Het Technova College krijgt een spiksplinternieuwe auto

EDE- Studenten en docenten van de opleiding Motorvoertuigentechniek van het Technova College hebben afgelopen vrijdag in hun werkplaats een nieuwe Renault Capture in ontvangst genomen.

Oliebollen, kerststol en roomboter amandelstaaf van Ambachtelijke Bakkerij ten Veen verdienen Gouden Bekroning

Oliebollen, kerststol en roomboter amandelstaaf van Bakkerij ten Veen zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud. Hiermee voldoen de producten aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten.

Pagina's