Zakelijk lezersnieuws

Ede goes Wild

De jaarlijkse outdoorfair Ede goes Wild 2019 komt er weer aan. Een gezellige fair rondom de Oude Kerk, in het centrum van Ede. Een plein vol kramen en stands die allerhande spullen verkopen in de thema's Wild, Veluwe, Natuur, Herfst en Outdoorliving&cooking.

Ede goes Vintage

In het Maandereind in Ede vind op zaterdag 28 sept Ede goes Vintage plaats. Een gezellige 2de hands/ Vintage markt met kramen vol 2de hands artikelen, kleding, snuisterijen, boeken, platen en meubilair. Tevens zal er een echte kofferbakverkoop zijn op het Maanderplein.

Klankreis

Heerlijk ontspannen klankreis met voorafgaand een korte yoga nidra. Wees welkom!

Ma 15-7 om 18:30 en 20:00u, Stationsweg 60 Di 16-7 om 9:00u, Stationsweg 60 Do 18-7 om 20:00u, Padberglaan 18

Kosten: €10 Reserveer jouw mat via vera.connectyin@gmail.com of gsm 0612786755

Podiumplaatsen EIJV’ers in Nijkerk

Bij de laatste regionale skeelerwedstrijd voor de zomervakantie stonden er meerdere EIJV’ers op het podium. Mart Leroy won de tijdrit en werd in het eindklassement 2e.

Airborne omgeving Ede;75 jaar vrijheid Ede

De Culturele Kring Lunteren (C.K.L.) organiseert in samenwerking met Het Westhoffhuis Lunteren en Het Platform Militaire Historie Ede drie lezingen in het kader van 75 jaar Vrijheid Ede.

Inleider: De heer Ed van Seters, voorzitter Platform Militaire Historie Ede.

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Gelderlandzes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

Mantelzorgtrefpunt Veldhuizen 23 juli

Ook in de zomermaanden is er een Mantelzorgtrefpunt Veldhuizen! Het mantelzorgtrefpunt is een initiatief van wijkcentrum De Velder en vindt plaats elke vierde dinsdag van de maand. De bijeenkomst duurt van 14.00-16.00 uur. De toegang is gratis en vooraf opgeven is niet nodig.

Oogst van de MKB Business Versneller in de Foodvalley

Vierentwintig ondernemers van achttien verschillende bedrijven uit de Foodvalley sloten dinsdag 9 juli het trainingstraject van de MKB Business Versneller af bij Van der Valk hotel in Veenendaal. Tijdens een feestelijke finalemiddag presenteerden de deelnemers hun bedrijf en ‘versnelling’.

Nieuwe cao voor Bruil beton & mix is een feit

Samen met de vakbonden FNV Bouwen en Wonen en CNV Vakmensen is Bruil tot een akkoord gekomen voor een nieuwe, eerste cao Bruil beton & mix. Hiermee is een periode van ruim 6 jaar met de geëxpireerde cao voor de Mortel- en Morteltransportondernemingen voorbij.

Expositie opening 2D&3D in de Koepel

Zaterdag 13 juli om 15.00 uur bij de Koepel in Lunteren 2D&3D komen samen in de Koepel

LUNTEREN – Het is alweer tijd om de tweede expositie van 2019 in de Koepel te openen. Zaterdag 13 juli wordt een unieke expositie met de passende titel 2D&3D geopend.

Pagina's