Sport lezersnieuws

EIJV derde op Stedentoernooi

Zondagavond werd de allerlaatste schaatswedstrijd van het seizoen gereden in Nijmegen. Traditiegetrouw is deze laatste wedstrijd een strijd tussen de schaatssteden. De Edese IJsvereniging werd derde.

Medaille feestje voor Exalto Sport turnsters

Ede - Op 23 maart organiseerde Exalto Sport de tweede plaatsingswedstrijd 5e en 6e divisie turnen dames in sporthal De Peppel. 

Het tweede vrouwenteam van TweeVV is kampioen

In de wedstrijd afgelopen zaterdag in Scherpenzeel tegen Set-Up had het jonge tweede team van TweeVV nog twee winnende sets nodig om het kampioenschap veilig te stellen. Nadat ze de eerste twee sets inderdaad - met gemak - gewonnen hadden, was het even feest.

DTS Ede Dames 1 stelt na rust orde op zaken

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd van DTS Ede dames 1 tegen SC Woezik dames 1 op het programma. Ondanks het verschil op de ranglijst (nummer 1 tegen nummer 12), was iedereen bij DTS ervan doordrongen dat deze drie punten niet zomaar binnen waren.

Heren van DOK uit Ede winnen goud en zilver in de finale

Op zaterdag 23 maart stond er voor de heren van DOK een finale op het programma. De finale voor de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede werd gestreden in Putten.

 

Opnieuw medailleregen voor DOK-Ede in de Peppel in Ede

Op 23 maart stond de 2e plaatsingswedstrijd van de 5e en 6e divisie op het programma in sporthal De Peppel te Ede. De christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede nam daar met een grote groep turnsters aan deel.

 

Vrouwen TweeVV morsen belangrijk punt

De vrouwen van TweeVV wonnen thuis weliswaar met 3-1 van het Nijmeegse Pegasus 2 maar verloren daarmee een belangrijk puntje. De mannen speelden in Nijmegen tegen Pegasus 3 en wonnen daar, verrassend, ook met 1-3.

Gymnastiekvereniging Sparta scoort goud op turnwedstrijd dames in Ede

De Edese gynnastiekvereniging Sparta heeft op zaterdag 23 maart deelgenomen aan de 2e plaatsingswedstrijd voor dames, op weg naar de regiofinale turnen in mei.

Korfballers Reehorst 45 promoveren terecht naar tweede klasse

Op zaterdag 23 maart zou Reehorst ’45 geschiedenis kunnen schrijven door te winnen van Achilles en daarmee promotie naar de tweede klasse af te dwingen. Het is bijna twintig jaar geleden dat Reehorst ’45 in de tweede klasse heeft gespeeld.

ZomerFit skivereniging voor wintersporters

Nu de periode van skiën, snowboarden of langlaufen voorbij is, kunnen wintersportliefhebbers toch aan hun conditie blijven werken. Skivereniging Gelderse Vallei biedt hiervoor de training ZomerFit aan onder leiding van een gediplomeerd instructeur.

Pagina's