Sport lezersnieuws

Lunteren O9-2, O11-3 en het 3e elftal zijn kampioen!!


Onze voorzitter was er afgelopen zaterdag maar druk mee en de bloemen waren niet aan te slepen! Het was namelijk feest op Sportpark de Wormshoef!
Er werden namelijk maar liefst drie teams kampioen.
 

VZC / PolarBears CJ1 Nederlands kampioen!

Afgelopen weekend speelde het combinatieteam van VZC / Polar Bears jongens o.15 jaar de finales van de play-offs om het Nederlands kampioenschap waterpolo. De tegenstander was ZV de Zaan uit Zaandam. Een terechte finale omdat dit ook de twee sterkste teams waren in de reguliere competitie.

Regiokampioenen Exalto Sport Lunteren

Lelystad – Op zaterdag 19 mei j.l. vond de regiofinale plaats voor het dames turnen, zesde divisie. Aan deze wedstrijd deden vier Exalto Sport turnsters mee. Twee daarvan mochten zich aan het einde van de dag regiokampioen noemen!

Climax en Tartlétos organiseren competitiewedstrijd senioren 2e divisie

Op zondag 26 mei a.s. organiseren W.A.V. Tartlétos en AV Climax in Ede de 2e senioren competitiewedstrijd in poule 4.

Turnster Taberima Nederlands Kampioen meerkamp!

Zaterdag 18 mei vond het Bondskampioenschap derde divisie plaats. In Vianen mochten Fenne Metz (pupil 1) en jeugdturnster Ava Taberima de strijd aangaan met de top van Nederland.

Marit van Beijnum wint zilver op nieuw onderdeel

In Zwaagwesteinde werd afgelopen zaterdag voor het eerst de 200 meter duo-tijdrit gereden. De Bennekomse Marit van Beijnum werd bij de dames senioren tweede achter winnares Moniek Klijnstra. Beide dames bleven als enige rijders onder de 20 seconden, Marit reed 19.866.

Wederom Nederlands Kampioen voor Turnclub PiT

Vianen - Vier turnsters van P.i.T hadden zich via de voorrondes en halve finale weten te plaatsen voor het NK divisie 3. Caitlin Trzupek (pupil 1 N3) turnde vorig jaar nog in de D3 en daarmee was het al super knap dat zij zich wist te plaatsen voor de meerkamp en twee toestelfinales.

DTS wint overtuigend (0-5)

Zaterdag 18 mei stond de uitwedstrijd tegen Stedoco op het programma. Na de grote ontlading en het fantastische feest van vorige week, was het de uitdaging om te blijven doen wat DTS het hele seizoen heeft gedaan. 

Edese broer en zus naar NL-record in VZC-estafette

Kirsten en Lars Verhalle, die sinds twee seizoenen deel uitmaken van het Veenendaalse VZC, hebben zondag in de Amersfoortse Amerena een nieuw Nederlands estafetterecord gezwommen.

Turnclub P.i.T turnt regiofinale in Amersfoort

Op zaterdag 11 mei mochten Jaylin Askamp (instap D2), Esmee van Beek (instap D2) en Cheyenne Gerritsen (instap D1) al vroeg beginnen aan hun Regiokampioenschap in Amersfoort. Zij hebben voor een plekje in deze finale moeten strijden tijdens de twee voorrondes die ze eerst moesten turnen.

Pagina's