Sport lezersnieuws

Snertwandeling Wekeromse Zand

EDE - Wie zin heeft in een stevige winterwandeling met erwtensoep na afloop wandelt op zaterdag 26 januari mee. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert een wandeling over het Wekeromse Zand.

Goud en zilver voor de acrogymturnsters van DOK

Op zaterdag 12 januari 2019 startte het wedstrijdseizoen acrogym. De turnsters van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede reisden op deze zaterdag af naar Dinxperlo. Voor de meeste gymnasten was het de eerste officiële wedstrijd. Dat maakt het spannend.

Schaatsrecords in Dronten en Nijmegen

Terwijl de Edese IJsvereniging afgelopen zaterdag haar nieuwjaarsbijeenkomst en Inzell reünie hield, reed Isa Leroy in Dronten twee baanrecords. Als voorbereiding op het Nederlands Pupillen Toernooi (NPT) komende week reed ze 44.02 op de 500 meter en 1.31.14 op de 1000 meter.

Geen winst voor teams TweeVV

Zowel de mannen als de vrouwen van TweeVV verloren hun wedstrijd. In Druten was DVV met 3-1 te sterk voor de mannen en de vrouwen gingen ten onder in Nijmegen bij Heyendaal 2, het werd daar 3-2.

Eerste kwalificatiewedstrijd voor NK Rhönradturnen

Op zaterdag 12 januari mochten de rhönradturnsters van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede afreizen naar het verre Den-Helder. Hier werd de 1 e kwalificatiewedstrijd voor het NK van het
seizoen gehouden.

Safari Supermarkt sponsort DTS’35 JO15-3

Zaterdag 12-01 kregen alle spelers uit handen van Onur Korkmaz. ,Van Safari Supermarkt aan de Veenderweg 198 in Ede, een prachtig nieuw trainingspak.

Korfballers Reehorst 45 nemen het heft in handen

Afgelopen zaterdag, 12 januari, speelde Reehorst ’45 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen DKOD. Een belangrijke wedstrijd, want Reehorst ’45 stond samen met DKOD op gelijke hoogte in de poule. Beide ploegen waren vastbesloten de punten te pakken.

Watze Vroom tweede bij het Nederlands Kampioenschap Veldrijden

Zaterdag 12 januari stonden in Huijbergen meer dan 50 renners aan de start bij het Nederlands kampioenschap veldrijden voor Masters 50+, waaronder Watze Vroom van de WVEde. Vroom had geen beste start maar kwam toch nog als achtste aan de voet van de eerste klim, de Nootjesberg.

Tai Chi les

Tai Chi is milde stretching, het verbeteren van je energiepeil en ontspanningstraining. Qi Art geeft al ruim tien jaar wekelijks Tai Chi trainingen aan tientallen mensen uit de regio Ede. Een proefles is gratis en vrijblijvend. Meer info: www.qiart.nl

Stichting Bo viert Feest ontvangt cheque van Restore Kringloop

Op vrijdag 11 januari heeft Restore Kringloop in de winkel in Veenendaal een cheque uitgereikt aan Stichting BO viert FEEST! 

Pagina's