Sport lezersnieuws

Yin XL met Klankreis

Een heel ontspannen avond waarin je jezelf ruim twee uur onderdompelt in yin yoga en helende klanken.

sparta start het nieuwe gymnastiek- en turn- en recreatiesport seizoen 2018/2019

De Edese gymnastiek vereniging start op maandag 27 augustus weer met haar uitgebreid aanbod op het gebied van gezond bewegen,

Lange dagwandeling van Ede naar Wolfheze

EDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op vrijdag 24 augustus een lange afstandswandeling van ca. 15 km door bosgebied De Sysselt.

Azero Keltenwoud Open 2018 bij Tennisverening Keltenwoud

Er komen steeds meer inschrijvingen voor het Azero Keltenwoud Open 2018 binnen. Wees er snel bij, schrijf je in, haal je maatjes erbij, trommel je hele competitieteam op en speel ook mee. De organisatie gaat er een gezonde en sportieve week van maken.

Marit van Beijnum tweede in eindklassement Landelijke Baancompetitie

Voor het eerst bij de senioren meerijden en als junior 'gewoon' even het zilver in het eindklassement winnen. Dat deed Marit van Beijnum afgelopen weekend in Wolvega bij de finale van de Landelijke Baancompetitie in het sprintklassement inline-skaten.

Vragen- en ideeënuur voor jongeren uit Kernhem en Veldhuizen

Vanaf 15 augustus houdt Malkander elke woensdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur een vragen- en ideeënuur voor jongeren uit Veldhuizen en Kernhem.

Open dag Bijenhouderij Otterlo

De honingbij is van groot belang voor onze voedselproductie en biodiversiteit. Om de honingbij te behouden kunt u ook een steentje bijdragen. Dat laten wij u graag zien. Op zaterdag 11 augustus a.s.

Julian Nobbe wint Europese titel op het EK karate Wado-Ryu in Portugal

Braga: Julian Nobbe (15) won dit weekend in Portugal goud bij het EK Wado-Ryu karate WIKF in de klasse cadet kumite male-70 kg. Daarnaast won hij zilver in de cadetten open klasse en brons met het Nederlandse cadetten team.

Veluwse Fietsdag 2018

Er wordt dit jaar weer een Veluwse Fietsdag gehouden op dinsdag 7 augustus in de Gemeente Ede en Renkum. Deze keer staat de Veluwse Fietsdag in het teken van Herinneringstoerisme.

Rondleiding Landgoed Hoekelum Bennekom

ZOMER RONDLEIDING IN DE NATUUR? WANDEL MEE MET GIDSEN VAN ST. RECREATIE VELUWE-VALLEI OVER LANDGOED HOEKELUM TE BENNEKOM

WOENSDAG 8 AUGUSTUS 2018

Pagina's