Sport lezersnieuws

Yoga op de hei of in het bos

Actief bezig zijn krijgt een extra dimensie als je dit combineert met yoga. Het maakt dat je bewust geniet van al dat wat de natuur je biedt. Zo word je niet alleen bewust van de mooie natuur, maar ook van je eigenheid.

Gratis Zomeryoga - online dus overal!

Ontspannen op vakantie? Uitgerust aankomen op plek van bestemming? Of gewoon thuis vakantiemomentjes creëren?

Het kan deze zomer allemaal, gewoon daar waar je nu bent. In je strandstoel of op je strandlaken, in het vliegtuig, liggend op het gras, wachtend in de rij...

Snelle tijden op clubkampioenschappen Edese IJsvereniging

Tweeëndertig skeeleraars stonden er afgelopen donderdag aan de start van de clubkampioenschappen van de Edese IJsvereniging. De hele dag dreigde regen roet in het eten te gooien, maar het werd een onverwacht mooie avond.

Openingsfeest Lawa's Gym

Afgelopen zaterdag was het grote openingsfeest van Lawa’s Gym, Lawa’s Launch Party!

De naam LAWA’S GYM komt van de achternaam van eigenaar Matthieu Lawalata. LAWA staat bij onze Gym ook voor Learn, Absorb, Work and Achieve.

Edgar Kruyning krijgt hoge internationale erkenning

Afgelopen zaterdag ontving Edgar Kruyning, directeur van Budo Academy Physical, een zeer hoge graad van bekwaamheid. Hij ontving de 8e dan jujutsu uit handen van de voorzitter van de Internationale Martial Arts Federation en de World Jujutsu Federation.

Goede skeelerprestaties in Oudewater

Op de skeelerbaan van S.V.O. Oudewater, die niet zou misstaan in een Anton Pieck schilderij, stonden afgelopen zaterdag zes rijders van de Edese IJsvereniging aan de start. Bij de jongste jeugd kreeg Mart Leroy de zilveren medaille omgehangen na een aantal mooie races.

Kickboksen en MMA ko-overwinningen voor Budo Academy Physical

Afgelopen weekend namen twee wedstrijdvechters van Budo Academy Physical deel aan het vechtsportgala in Den Haag. Grote namen als Bert Kops en Gerard Gordeau waren als sportschool aanwezig. Thomas Nikkels beet het spits af met MMA (mixed martial arts).

Bram Tankink verrast wielertalent voor haar debuut op het NK Wielrennen in Ede.

Wielertalent Yonna van Dam maakte tijdens het Nederlands Kampioenschap Wielrennen in Ede afgelopen weekend haar debuut. Ter voorbereiding op deze wedstrijd werd ze verrast door topsporters Tess Wester, Nadine Visser en Bram Tankink.

Pagina's