Sport lezersnieuws

Koepelschool filosofeert over kunst

Filosoferen over kunst; groep 4 van De Koepelschool weet er inmiddels alles van. Vier weken hard nadenken, beeldhouwen en schilderen worden beloond met een uitje naar het Kröller Müller Museum.

Yin Yoga

Toe aan meer rust en ontspanning? Behoefte aan ondersteuning bij o.a. slaapproblemen, fibromyalgie, hooggevoeligheid, rugklachten? Of gewoon nieuwsgierig?

Wees welkom om zelf te ervaren wat Yin Yoga voor jou kan betekenen!

BSV Bennekom jeugdschaaktoernooi op 22 oktober 

BENNEKOM - De Bennekomse Schaakvereniging BSV Bennekom organiseert op maandag 22 oktober 2018 het 37e BSV jeugdschaaktoernooi. Het toernooi wordt gehouden in Denksportcentrum De Commanderij, Commandeursweg 44, 6721 ZM Bennekom. De aanvang is 13.00 uur, zaal open 12.30 uur.

Alweer winst voor sterk basketbalteam BCE '78

Wedstrijd Punch Delft - BCE’78: 73-75

Zaterdag 22 september 2018

Generaties ontmoeten elkaar in koor

Ontmoeting en contact rondom muziek. Dat is het jong- en oud(er)koor. Op Wereld Alzheimerdag vrijdag 21 september 2018 kreeg verpleeghuis de Honskamp in Lunteren een eerste voorproefje van zo’n koor dat bestaat uit meerdere generaties.

Moorfielders junioren al kampioen voor het einde competitie

De junioren van de Moorfielders zijn al kampioen geworden in de 3e klasse met nog 2 wedstrijden te gaan. 13 gewonnen wedstrijden, een gelijk en maar 2 verloren wedstrijden. Zaterdag 6 oktober is hun laatste thuiswedstrijd om 14.00 bij de Moorfielders thuis aan het kanonnenpad.

BSVO begint aan nieuw seizoen

BSVO heeft zin in de nieuwe competitie, maar er zijn wel zorgen voor de club uit Otterlo.

Vincent Oostindië; de nieuwe voorzitter van TweeVV

Aan het eind van vorig seizoen vond er een voorzitterswisseling plaats bij TweeVV. Arjen Bos heeft de volleybalvereniging vele jaren geleid, hij was naar binnen en buiten het gezicht van TweeVV.

Teleurstelling bij korfballers Reehorst 45

Op zaterdag 22 september stond de wedstrijd tegen Keizer Karel in Nijmegen op het programma.

Workshop Verborgen Spieren

Workshop Verborgen spieren

Hypermobiliteit

Pagina's