Lokaal lezersnieuws

Paaseieren zoeken Otterlo

Paaseieren zoeken Er waren deze keer heeeeeel veel kinderen met het paaseieren zoeken, in mijn ogen nog meer dan vorig jaar, het was dan ook verrassend super mooi weer.

Bijeenkomst Parkinson Café Barneveld op woensdag 8 mei 2019

Op woensdag 8 mei 2019 is de volgende bijeenkomst van Parkinson Café Barneveld in het gebouw van Welzijn Barneveld, Veluwehal, 1e etage, Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld.

Banenmarkt Ede

Heb je moeite met het vinden van een baan? Op 8 mei organiseert ION Vallei een banenmarkt in Ede en staan er 11 organisaties klaar om je te ontvangen. Ze laten je zien hoe het er op de werkvloer aan toe gaat en gaan met je in gesprek over een werkplek.

‘LUNTEREN ONTMOET LUNTEREN 2019’ BLIJKT DAVEREND SUCCES

Het nieuwe initiatief vanuit de stichting SSCVL om een spectaculair evenement te organiseren voor Lunterse senioren is een groot succes gebleken.

Politie valt studentenhuis binnen door waterpistool

Omstreeks 14:00 op Goede Vrijdag 2019 te Ede heeft er een incident plaatsgevonden aan de Jordaensstraat. Een groep van acht studenten waren aan een grootschalig watergevecht bezig.

Als je ouder psychische of verslavingsproblemen heeft, een groep voor kinderen 8-12 jaar in Ede

KOPP DOE-PRAAT GROEP VOOR KINDEREN 8-12 JAAR START IN EDE

Paasfeest Ziekenhuis Gelderse Vallei

Op 18 April was het dan zover Paasfeest in Ziekenhuis Gelderse Vallei met name op de kinderafdelingen en kraamafdeling zijn de paaseitjes uitgedeeld.

Aangepast programma koningsdag voor de jeugd in Bennekom

Een aantal onderdelen van de jaarlijkse koningsdag gaat toch door. Om een deel van de jaarlijkse traditie in Bennekom van een kinderprijs, Wilhelmus en hijsen van de vlag in ere te houden hebben een aantal ondernemers

Koepelschool viert Pasen

De ochtend van donderdag 18 april stond op De Koepelschool in het teken van Pasen. Leerlingen, ouders en personeel begonnen de ochtend met een sing-in onder leiding van een gelegenheidsband. Leerlingen zongen over Pasen en de lente.

Paas Sing-in Jij Daar! & Geloofstoerusting 2e Paasdag in de Basiliek in Veenendaal

Op 2e Paasdag 22 april om 20:00 uur organiseren Geloofstoerusting en Stichting Jij daar! weer de Paas-Singin in Veenendaal, deze keer in de Basiliek aan de Wiltonstraat 56 in Veenendaal (met voldoende parkeerruimte).

Pagina's