Lokaal lezersnieuws

Uniek Kasteelconcert in Ederveen

Op zaterdagavond 22 juni 2019 organiseert Muziekvereniging Irene Ederveen samen met Harmonievereniging Ons Genoegen Renswoude een uniek concert in de achtertuin van Kasteel Bruijn Horst in Ederveen

Donderdagavond 20 juni in Smaakpark Ede Project -Heidestad met 26 unieke woningen

EDE – In de wijk Simon Stevin in Ede start Hegeman Bouwgroep met de verkoop van 26 unieke woningen met moderne architectuur. Het gaat om het bijzondere project Heidestad. Geïnteresseerden zijn donderdagavond 20 juni tussen 19.00 en 20.30 uur welkom in het Smaakpark.

Collecte Rode Kruis Ede

In de week van 16-22 juni gaan weer honderden collectanten op pad voor de afdeling Ede van het Rode Kruis. Om met 125 vrijwilligers ten dienste te staan van de inwoners van Ede is simpelweg geld nodig.

jonge denise van hunen uit bennekom schittert naast musicalsterren

Jonge Denise van Hunen uit Bennekom schittert naast musicalsterren

 

Netwerkbijeenkomst Mentorproject Laten we Welzijn

Een inspirerende middag over de waarde van informele steun met Elize Lam. Ook uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het echt wezenlijk verschil maakt of er iemand is die je ziet en aandacht voor je heeft!

kinderburgemeester opent speeltuin het hoefje

Na een lange voorbereiding van het voeren van gesprekken met de gemeente, het houden van enquêtes in de wijk, het organiseren van acties, sparen via Ede doet en het zoeken naar sponsoren werd op woensdag 12 juni de wens van vele kinderen werkelijkheid.

Tweede Krajicek Playground in Ede gaat open

Na de wijk Veldhuizen komt er ook in Ede Zuid een Krajicek Playground. Aan de Van der Hagenstraat openen wethouder Peter de Pater en directeur Ronald ter Hoeven van Sportservice Ede met een potje panna-voetbal op zaterdag 22 juni om 13.00 uur deze sport- en speelvoorziening voor de buurt.

1e Werk & Koffie bij Cultura Ede geslaagd

De eerste bijeenkomst van Werk & Koffie bij Cultura in Ede was een succes!

Mooi om te zien hoe deelnemers tijdens de bijeenkomst al ontwikkelen en inzichten krijgen, waardoor ze zich beter kunnen presenteren op de arbeidsmarkt.

Lichtende nachtwolken boven de Rietkampen

Het werd al gemeld dat er deze avond grote kans zou zijn op lichtende nachtwolken - een schitterend natuurverschijnsel. Om23:30uur toch even buiten gekeken en daar zag ik dit prachtige schouwspel!

Uitgezonden uit Ede naar Indonesië en Bosnië

Op zondagavond 9 juni zijn Björn en Marlies van Veelen en Heleen van der Sluijs uitgezonden vanuit de Oudekerk in Ede, voor een periode van 6 jaar. Björn en Marlies gaan naar Java, Indonesië en willen zich daar inzetten voor het jeugdwerk in de kerk en gehandicaptenzorg.

Pagina's