Lokaal lezersnieuws

Gastvrije dag in Ede voor 22 (ex)kinderkanker patiënten en broers/zussen.

Kinderkanker. Voor de deelnemers van de Ketting van Ballonen iets wat bij hun leven hoort. Van 11-17 augustus zetten 22 (ex)kinderkanker patiënten en broers/zussen zich in om te laten zien wat er mogelijk is na kinderkanker.

Heideweek-TV bij Omroep Ede

In de week van 17 tot en met 25 augustus 2018 is het weer Heideweek in de gemeente Ede, die dit jaar voor de 63e keer wordt georganiseerd. EDE TV zal weer dagelijks verslag doen van deze feestweek.

Gratis cursussen en gespreksgroepen in Ede

MEE organiseert regelmatig gratis cursussen en gespreksgroepen in Ede. Verschillende onderwerpen kunnen daarin centraal staan. Bijvoorbeeld omgaan met autisme, social media, weerbaarheid, sociale vaardigheden of omgaan met geld.

Cursus Omgaan met borderline voor familieleden in Ede

Op maandag 1 oktober van 18.30-20.30 uur start de cursus “Omgaan met Borderline”. Deze is bedoeld voor familieleden en naastbetrokkenen van mensen met een borderlinestoornis uit gemeente Ede.

Opening Expositie 'Klem Los, Sprookjes beelden en Schilderijen' in Cultura Galerie

Zaterdag 18 augustus om 15.30 uur vindt in de Cultura Galerie de opening plaats van de expositie ‘Klem Los Sprookjesbeelden en schilderijen’, met werk van Katri en Roeland Schweitzer, twee kunstenaars uit Amerongen.  

Zoekt u met ons mee? het wordt tijd dat Zoë thuis  komt!

sinds dinsdag middag 7 augustus wordt met man en macht gezocht naar Zoë een 1 jarige tarwe kleurige chihuahua

Zoë raakte vermist toen zij schrok van een grote hond in het bos van de sysselt, woensdag middag is zij gespot op de parkeerplaats aan het begin van de hei.

Orgelconcert Hayo Boerema

Ede - Op woensdag 22 augustus a.s. zal organist Hayo Boerema in de Oude Kerk te Ede het achtste concert verzorgen in de zomerserie.

Noodhulp Lombok

Op 5 augustus 2018 werd het Indonesische eiland Lombok getroffen door een zware aardbeving van 6.9 op de schaal van Richter, na een week eerder ook al getroffen te zijn door een beving met een magnitude van 6.4. Vandaag werd Lombok voor de derde keer getroffen door een zware naschok.

Ede centrum in bloei

EDE - Niet de heide maar Ede Centrum staat sinds vandaag in bloei! Op een tiental locaties in het centrum zijn vrolijke paarse bloemen uit de grond gekomen. Ze kondigen de Heideweek aan, die binnenkort van start gaat.

 

Wekelijkse wandelclub brengt mensen uit Harskamp samen

Als voormalig profvoetballer en zelfstandig ondernemer had John Jacobs (66) nooit gedacht dat hij zoveel plezier zou beleven aan het contact met zijn oudere buren. Voor bewoners van verpleeghuis Metje in Harskamp is hij letterlijk de goede buur die je beter kunt hebben dan een verre vriend.

Pagina's