Deel je nieuws

Landelijke Opschoondag wijk Rietkampen, (van zakjes met hondenpoep tot lachgaspatronen)


Leden van de Kleopasgemeente (Rietkampen) en wijkbewoners maakten de Rietkampen weer schoon(er)!
Evenals eerdere jaren deed de Kleopasgemeente, zaterdag 23 maart jl.., weer mee aan de “Landelijke Opschoondag”.
Ook diverse wijkbewoners hielpen mee.

Lentekriebels in de natuur

De lente zet door en overal in de natuur krijgen dieren last van voorjaarskriebels. Van voorzichtige vogelvrijages tot fanatieke zangwedstrijden. Een vroege leeuwerik laat hoog boven de heide zijn zomerzang al klinken.

EIJV derde op Stedentoernooi

Zondagavond werd de allerlaatste schaatswedstrijd van het seizoen gereden in Nijmegen. Traditiegetrouw is deze laatste wedstrijd een strijd tussen de schaatssteden. De Edese IJsvereniging werd derde.

Medaille feestje voor Exalto Sport turnsters

Ede - Op 23 maart organiseerde Exalto Sport de tweede plaatsingswedstrijd 5e en 6e divisie turnen dames in sporthal De Peppel. 

Het tweede vrouwenteam van TweeVV is kampioen

In de wedstrijd afgelopen zaterdag in Scherpenzeel tegen Set-Up had het jonge tweede team van TweeVV nog twee winnende sets nodig om het kampioenschap veilig te stellen. Nadat ze de eerste twee sets inderdaad - met gemak - gewonnen hadden, was het even feest.

DTS Ede Dames 1 stelt na rust orde op zaken

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd van DTS Ede dames 1 tegen SC Woezik dames 1 op het programma. Ondanks het verschil op de ranglijst (nummer 1 tegen nummer 12), was iedereen bij DTS ervan doordrongen dat deze drie punten niet zomaar binnen waren.

Heren van DOK uit Ede winnen goud en zilver in de finale

Op zaterdag 23 maart stond er voor de heren van DOK een finale op het programma. De finale voor de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede werd gestreden in Putten.

 

Opnieuw medailleregen voor DOK-Ede in de Peppel in Ede

Op 23 maart stond de 2e plaatsingswedstrijd van de 5e en 6e divisie op het programma in sporthal De Peppel te Ede. De christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede nam daar met een grote groep turnsters aan deel.

 

Vrouwen TweeVV morsen belangrijk punt

De vrouwen van TweeVV wonnen thuis weliswaar met 3-1 van het Nijmeegse Pegasus 2 maar verloren daarmee een belangrijk puntje. De mannen speelden in Nijmegen tegen Pegasus 3 en wonnen daar, verrassend, ook met 1-3.

Gymnastiekvereniging Sparta scoort goud op turnwedstrijd dames in Ede

De Edese gynnastiekvereniging Sparta heeft op zaterdag 23 maart deelgenomen aan de 2e plaatsingswedstrijd voor dames, op weg naar de regiofinale turnen in mei.

Pagina's