Deel je nieuws

Yoga op de hei of in het bos

Actief bezig zijn krijgt een extra dimensie als je dit combineert met yoga. Het maakt dat je bewust geniet van al dat wat de natuur je biedt. Zo word je niet alleen bewust van de mooie natuur, maar ook van je eigenheid.

Terreinvrijwilligers Ede en omgeving gezocht

EDE – Geldersch Landschap & Kasteelen komt graag in contact met mensen die voldoening halen uit werken in de natuur en zich mogelijk willen aansluiten bij de vrijwilligersploeg op de West-Veluwe.

Personeel Rabobank Vallei en Rijn verrast Voedselbank Ede

Geheel onverwacht werd er contact opgenomen vanuit de Rabobank dat ze Voedselbank Ede een cheque wilde aanbieden.

Vandaag was het officiële moment.

 

Voordelig reizen met de Valleilijn trein in de zomer

In de periode van 20 juli t/m 1 september is het reizen met de Valleilijn extra voordelig!

De Buurtspraak: Al honderden jaren bekend in Ede, nu ook erkend in Nederland!

In de huidige tijd van het vooruitkijken en steeds sneller vernieuwen, is het belangrijk om je te realiseren hoe dit alles tot stand is gekomen. Zo kan de plek waar je geboren bent of nu woont al lange tradities hebben.

‘Sneller opgeleverd dan we hadden gedacht’

Aannemer Kelderman Bouw uit Ede is gestart met de oplevering van de eerste woningen van het project HeideKwartier op het voormalige kazerneterrein. Hille Veenstra en Irene de Geit waren de eersten die afgelopen donderdag de sleutel van hun woning in ontvangst mochten nemen.

Ede goes Wild

De jaarlijkse outdoorfair Ede goes Wild 2019 komt er weer aan. Een gezellige fair rondom de Oude Kerk, in het centrum van Ede. Een plein vol kramen en stands die allerhande spullen verkopen in de thema's Wild, Veluwe, Natuur, Herfst en Outdoorliving&cooking.

Ede goes Vintage

In het Maandereind in Ede vind op zaterdag 28 sept Ede goes Vintage plaats. Een gezellige 2de hands/ Vintage markt met kramen vol 2de hands artikelen, kleding, snuisterijen, boeken, platen en meubilair. Tevens zal er een echte kofferbakverkoop zijn op het Maanderplein.

Aan de Doesburgermolenweg

In de Doesburgerbuurt wat landschapsfoto's gemaakt. Niet op de "gewone" manier maar nu met een lensbal. Dat is een glazen kogel van 10 cm waardoor je de wereld op z'n kop ziet. Hier schapen in de wei aan de doesburgermolenweg.

Orgelconcert Dick Sanderman

Het Comité Orgelconcerten Ede organiseert jaarlijks een aantal zomerconcerten op het prachtige orgel in de Oude Kerk te Ede. Bekende organisten werken daar aan mee. Op woensdag 31 juli a.s. zal Dick Sanderman het vijfde concert verzorgen.

Pagina's