Lezersnieuws

Kom shoppen en winnen tijdens de Restore kringloopdagen

Heel Nederland viert op zaterdag 6 oktober Nationale Kringloopdag. Bij Restore kringloop is het al eerder feest. Vanaf dinsdag 2 oktober staan de Restorevestigingen in Ede en Veenendaal in het teken van 100%Kringloop! Dat is een nieuw merk voor duurzame en gecertificeerde kringloopwinkels.

Koepelschool filosofeert over kunst

Filosoferen over kunst; groep 4 van De Koepelschool weet er inmiddels alles van. Vier weken hard nadenken, beeldhouwen en schilderen worden beloond met een uitje naar het Kröller Müller Museum.

Yin Yoga

Toe aan meer rust en ontspanning? Behoefte aan ondersteuning bij o.a. slaapproblemen, fibromyalgie, hooggevoeligheid, rugklachten? Of gewoon nieuwsgierig?

Wees welkom om zelf te ervaren wat Yin Yoga voor jou kan betekenen!

BijdeHandjes start 29 oktober BSO in Otterlo

Vanaf 29 oktober start BijdeHandjes met een BSO in de Ericaschool in Otterlo. Zij nemen het over van kinderopvangorganisatie Doomijn.

TweeVV is weer op zoek naar boeken voor de boeken- en platenbeurs

Op zaterdag 3 november 2018 organiseert Volleybalvereniging TweeVV haar jaarlijkse Smash&Cash boeken-, platen- en cd/dvd-beurs voor Ede en omstreken.

 

Houd je van geschiedenis wordt lid van onze leesgroep

Er zijn twee plaatsen vrij in onze geschiedenisleesgroep in Ede. Wij bespreken en becommentariëren met elkaar de gelezen boeken. Onze groep, nu bestaand uit een zestal leden, maakt daarbij een keuze uit de boekenlijst van Senia, zie www.senia.nl geschiedenis leesgroep.

BSV Bennekom jeugdschaaktoernooi op 22 oktober 

BENNEKOM - De Bennekomse Schaakvereniging BSV Bennekom organiseert op maandag 22 oktober 2018 het 37e BSV jeugdschaaktoernooi. Het toernooi wordt gehouden in Denksportcentrum De Commanderij, Commandeursweg 44, 6721 ZM Bennekom. De aanvang is 13.00 uur, zaal open 12.30 uur.

Foto's herdenking Mausoleum 24-09-2018

Op maandagmorgen 24 september was de Airborne herdenking bij het mausoleum te Ede. Hier wordt met name de rol van het verzet in de periode na de Slag om Arnhem herdacht. Arnhem veteraan John Jeffries en Caroline Hibbert, dochter van Arnhem veteraan Tony Hibbert waren onder de aanwezigen.

Alweer winst voor sterk basketbalteam BCE '78

Wedstrijd Punch Delft - BCE’78: 73-75

Zaterdag 22 september 2018

Koor Onbeperkt Talent verleent medewerking aan benefietconcert.

Op 6 oktober werkt Onbeperkt Talent mee aan een benefietconcert in de Andreaskerk in Putten. Daar presenteert Jan Jaap Korevaar, een van de koorleden, zijn CD met orgelmuziek. Jan Jaap, die woont in Putten, heeft het syndroom van Williams Beuren.

Pagina's