Deel je nieuws

Verkeerslessen van de ANWB op Koepelschool brengen leerlingen verder

Leerlingen van de Koepelschool kregen afgelopen week verkeerslessen op school. In samenwerking met de ANWB leerden de leerlingen om te gaan met diverse verkeerssituaties.

De school vroeg met het verkeersproject aandacht voor het veilig deelnemen aan het verkeer.

cavaljéschool beleeft airborne

Donderdagmorgen 23 mei 2019 brachten leerlingen van de basisschool Cavaljé uit Ede een bezoek aan het Airborne-monument bij de schaapskooi aan de Zuid-Ginkel. In dit 75-ste herdenkingsjaar van de Slag om Arnhem hebben de leerlingen van deze school het Airborne-monument geadopteerd.

OBS De Prinsenakker zamelt geld in voor Oeganda

OBS De Prinsenakker heeft een bedrag van maar liefst €4750,- opgehaald voor de kinderen in Oeganda. De kinderen hebben hiervoor een sponsorloop gehouden en legge flessen ingezameld. Het leuke is dat de school een hele dag bezoek had van een Oegandees kinderkoor.

Op zoek naar zin in Lunteren voor 55-plussers

Op dinsdagmiddag 24 september 2019 start de serie bijeenkomsten “Op zoek naar zin”. Deze zijn bedoeld 55-plussers uit gemeente Ede.

Wat is de zin van het leven?

Oud en jong samen op pad: “Het was dol fijn!”

Dinsdag 21 mei vertrok een groep jongeren met deelnemers van Stichting De Zonnebloem naar het Dolfinarium. De jongeren doen mee aan het project YourCube. Een aantal jongeren hebben zich aangemeld via het Dulon College en zitten in een klas waarin ze zich oriënteren op hun vervolgstudie.

Pinksterconcert Jubilate Deo in Driebergen

Op 8 juni geeft het Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom een Pinksterconcert in de oude kerk van Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat 117a). Dit concert wordt gehouden ten bate van de Stichting 3xM.

CDA'er Henk Jan Ormel Gelderse kandidaat bij Europese verkiezingen op 23 mei

Henk Jan Ormel, werkzaam als dierenarts bij de FAO en Oud-Tweede Kamerlid, is kandidaat bij de Europese verkiezingen op 23 mei 2019. Hij staat op nr. 5 van het CDA.

Aeres VMBO Ede scoort 9,3 op veiligheid binnen tevredenheidsonderzoek

EDE - Jaarlijks wordt er een tevredenheidsonderzoek onder de ouders en leerlingen uitgevoerd door Vensters. Al jaren scoort Aeres VMBO Ede goed, maar dit jaar zijn er uitzonderlijke cijfers behaald op het gebied van veiligheid.

Prijsuitreiking kleurplatenwedstrijd escape room voor kinderen Barneveld

Barneveld - In samenwerking met Jumbo Buru te Barneveld heeft zaterdag 18 mei de prijsuitreiking plaatsgevonden van de kleurplaatwedstrijd van Escaperoom Barneveld. Er konden drie geheel verzorgde escape room uitjes worden gewonnen.

Pagina's