Deel je nieuws

Said Alouati ontvangt tweede Bruggenbouwer Award

Niets vermoedend zat Said Alouati bij het overleg met zijn collega’s van Opella, toen de deur open ging. Moniek Kars en Arja Gort van Present Ede kwamen binnen met een verrassing. Said mocht de tweede Bruggenbouwer Award van Present Ede in ontvangst nemen.

Yin XL met Helende Klank

Dompel jezelf onder in ontspanning en helende klanken. Tijdens de yin yoga houdingen zorgt Joke (BeYouChiFull) voor een deken van geluid met o.a. rainstick, oceandrum, fluit, zang en meer. Wees welkom voor een heel ontspannen begin van het weekend!

Verdieping Winter & Rug - 10:00u / 13:30u

Samen met Yvonne Canters (reflexologe) en Vera Develing (yin yoga) leer je tijdens deze workshop meer over de rug en hoe reflexologie en yin yoga kunnen bijdragen aan het verlichten en verhelpen van rugklachten.

Verdieping Winter & Rug - 10:00u / 13:30u

Samen met Yvonne Canters (reflexologe) en Vera Develing (yin yoga) leer je tijdens deze workshop meer over de rug en hoe reflexologie en yin yoga kunnen bijdragen aan het verlichten en verhelpen van rugklachten.

Wethouder Lex Hoefsloot bij burenbijeenkomst over zonnepanelen

Een volle zaal Kernhemmers luisterde op 16 januari naar de presentatie van wethouder Lex Hoefsloot tijdens de burenbijeenkomst over zonnepanelen van Kenhem Community. Alles op  Groen presenteerde daar het door de bewoners geselecteerde aanbod voor zonnepanelen.

Blueberry Blossom Band bij Cultureel Café Dante in Cultura

Donderdag 24 januari opent Cultureel Café Dante weer haar deuren. De eerste Dante-avond in het nieuwe jaar zal weer een mooie mix laten zien van de vele culturele en muzikale activiteiten die in 2019 zullen plaatsvinden.

Nieuwe visie op sport en bewegen krijgt veel animo

Sportservice Ede maakt zich al langere tijd sterk voor een andere kijk op sport en bewegen en is daarbij geïnspireerd door het Athletic Skills Model (ASM).

Spirituele school vraagt vrijwilligers

De spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs IBBO Barnsteen vraagt vrijwilligers. IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. IBBO is een kleine particuliere school waar de kinderen slechts € 160,- per maand betalen. Dit is mogelijk omdat iedereen op vrijwillige basis meewerkt.

Scheiden, en dan?

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. In een moeilijke periode moet er veel geregeld worden, juridisch, financieel en praktisch. Maar ook de kinderen scheiden mee, terwijl ze hier niet voor gekozen hebben.

Foto-expositie Wildlife in de Noorse winter

Tot maart 2019 exposeert de in Noorwegen wonende Nederlander Floris Smeets in het Bezoekerscentrum/Museonder van het Nationale Park de Hoge Veluwe. De foto expositie geeft een overzicht van dieren onder prachtige  winterse omstandigheden in Noorwegen.

Pagina's